Na ameriški univerzi odjeknili streli, ranjenih najmanj pet ljudi

Črna kronika 04. Okt 202308:55 0 komentarjev

Na ameriški univerzi v Baltimoru so v torek zvečer odjeknili streli, ranjenih je najmanj pet ljudi, zdravijo se v bolnišnici, a niso v smrtni nevarnosti. Gre za štiri moške in žensko, starih med 18 in 22 let.

V streljanju na univerzi v mestu Baltimore v ameriški zvezni državi Maryland je bilo pozno v torek v streljanju ranjenih najmanj pet ljudi.

Nevarnosti naj bi bilo sicer konec, več o strelcu pa po poročanju ameriških medijev za zdaj ni znanega.

Streljanje je na univerzi Morgan State University odjeknilo v torek zvečer po lokalnem času in oblasti so vse v študentskem kampusu in okolici pozvale, naj ostanejo, kjer so.

Opozorilo je veljalo še več ur, nato so ga v zgodnjih jutranjih urah preklicali in sporočili, da strelec ni več aktiven.

V streljanju je bilo ranjenih pet ljudi. Ti se zdravijo v bolnišnici, niso pa v smrtni nevarnosti. Gre za štiri moške in žensko, ki so stari med 18 in 22 let, je pozno v torek na novinarski konferenci povedal policijski komisar Richard Worley.

O morebitnih aretacijah policija ni podala informacij, niti ni več znanega o osumljencu za streljanje, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!