Nov rekord Lionela Messija: njegova objava je postala najbolj všečkana na svetu

Magazin 20. Dec 202211:57 0 komentarjev
Lionel Messi, svetovno prvenstvo
Instagram/@leomessi

Fotografije Lionela Messija, na katerih slavi zmago Argentine na svetovnem prvenstvu v nogometu, so s 56,3 milijona všečkov presegle rekord in postale najbolj všečkana objava na Instagramu. S tem je za nekaj sto tisoč všečkov premagala dosedanjo rekorderko, fotografijo jajca.

Najbolj všečkana fotografija na Instagramu je bila do nedavnega fotografija jajca. Jajce na profilu @world_record_egg je zbralo več kot 56 milijonov všečkov.

Fotografijo so v začetku januarja 2019 objavili, da bi dobila več všečkov kakor takratna rekorderka Kylie Jenner. Ta je imela 18 milijonov všečkov. Jajce je za trikrat preseglo svoj cilj in bilo skoraj štiri leta najbolj všečkana objava na Instagramu – vse do zdaj.

Oboževalcem nogometaša Lionela Messija je namreč uspelo, da je najbolj všečkana postala serija fotografij s svetovnega prvenstva, na kateri Messi s pokalom v roki slavi nedeljsko zmago Argentine. Sami so množično všečkali Messijeve fotografije, hkrati pa odstranjevali všečke s fotografije jajca. Messijeva fotografija je tako zdaj zbrala 400 tisoč všečkov več kot jajce.

“Svetovni prvaki! Tolikokrat sem sanjal o tem, tako zelo sem si to želel, da še vedno ne morem verjeti …” je zapisal ob fotografijah in se potem še zahvalil podpornikom in ekipi.

V ponedeljek je Messi postal šele druga oseba na Instagramu, ki je dosegla 400 milijonov sledilcev na Instagramu. Doslej je to s 518 milijoni uspelo zgolj Cristianu Ronaldu. Messi je v nedeljo dobil novih pet milijonov sledilcev, v zadnjih 30 dneh pa 20 milijonov, poroča športni portal marca.com.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!