Prijeli tatico, ki naj bi v Rovinju okradla več kampistov, tudi Slovenca

Svet 26. Jun 202414:14 1 komentar
Rovinj
Foto: PROFIMEDIA

Hrvaška policija je pridržala osumljenko, ki naj bi v turističnem kampu na območju Rovinja okradla več tujcev, med drugim naj bi dvema Slovencema ukradla več elektronskih naprav. Ob prijetju so pri ženski našli ukradene predmete in manjšo količino prepovedanih drog, je sporočila istrska policijska uprava.

Hrvaška policija je v torek pridržala osumljenko za več tatvin tujcev v turističnem kampu na območju Rovinja.

Rovinjski policisti so osumljenko prijeli, potem ko jo je v torek zjutraj v enem od kampov ustavil varnostnik, ki je upravičeno sumil, da je pri sebi imela odtujene predmete.

29-letnica naj bi v noči na torek oropala več tujih državljanov, med njimi tudi dva Slovenca. 62-letniku je odtujila mobitel in tablico, osem let mlajšemu slovenskemu kampistu pa je odnesla prenosnik, cigarete in bančne kartice.

Starejši nemški državljanki je medtem vzela gotovino, njenemu sonarodnjaku pa denarnico, do katere je prišla tako, da je razrezala šotor. Torbo je poskušala ukrasti še državljanki Italije, a so jo pri tem zasačili in je pobegnila.

Skupna vrednost ukradenih predmetov je ocenjena na nekaj sto evrov. Poleg ukradenih predmetov je osumljenka ob prijetju imela pri sebi še nekaj gramov marihuane in amfetaminov. Trenutno je v priporu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje