Prisluhnite novi pesmi, ki jo je izdal Baby Lasagna (VIDEO)

Magazin 30. Avg 202420:43 0 komentarjev
baby lasagna
Foto: @the_baby_lasagna_/INSTAGRAM

Baby Lasagna, ki mu je za las ušla zmaga na Evroviziji, je izdal novo pesem, napisal jo je že lani, že takrat je čutil, da bi bila lahko veliko več kot pesem.

Hrvaški glasbenik Marko Purišić, ki nastopa pod umetniškim imenom Baby Lasagna in mu je za las ušla zmaga na Evroviziji, je danes javnosti prvič predstavil novo pesem Biggie Boom Boom.

Pesem Biggie Boom Boom je napisal že leta 2023. “Že takrat sem čutil, da bi bila lahko veliko več kot le pesem – projekt,” je Purišić strnil misli v napovedniku.

Objavljena je bila danes ob 16. uri, uporabniki družbenih omrežij pa so navdušeni.

“Najslabše je, da je ta pesem prekratka”, je zapisal eden od komentatorjev na YouTubu. “Eden najbolj nadarjenih in posebnih umetnikov na Hrvaškem,” je komentiral drugi. Posnetek na YouTubu si je v štirih urah, odkar je bila objavljena, ogledalo že skoraj 73 tisoč uporabnikov.

Baby Lasagna je v minulih dneh dobil tudi posebno priznanje od YouTuba, saj je presegel 100.000 naročnikov. Glasbenik je novico delil na družbenih omrežjih in priznal, da so se mu uresničile dolgoletne sanje. “Nikoli si nisem mislil, da bom to dobil, hvala Bogu, mami in očetu! Kot otrok sem gledal različne youtubarje s temi plaketami, in to je res kul,” je sporočil.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!