Prvi študijski dan Barrona Trumpa, varujejo ga agenti tajne službe

Magazin 05. Sep 202409:36 0 komentarjev
Barron Trump, ko je maturiral
Potem ko je Barron Trump pred začetkom letošnjega leta uspešno maturiral, sedaj začenja svojo študijsko pot. (Foto: PROFIMEDIA)

Barron Trump, najmlajši sin Donalda Trumpa in nekdanje prve dame slovenskega rodu Melanie Trump, v New Yorku začenja svojo študijsko pot. Visokega 18-letnika so med prihodom na kampus sredi Manhattna obkrožali agenti tajne službe.

Najmlajši otrok nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa Barron se je v sredo udeležil prvih predavanj na newyorški univerzi, poroča lokalni časnik New York Post.

Sin nekdanje prve dame slovenskega rodu Melanie Trump je prišel na študij s črnim nahrbtnikom, oblečen v belo polo majico s kratkimi rokavi, črne hlače in športne čevlje, poroča časnik.

New York Post ugiba, ali bodo zaradi njega letos na newyorški univerzi, kjer se šolnina začne pri približno 62.700 dolarjih na leto, za študente veljali poostreni varnostni ukrepi.

Barron Trump ne bo živel v kampusu, ampak se bo vsak dan vozil na predavanja na poslovno šolo Stern iz očetove stavbe Trump Tower na 5. aveniji pri Centralnem parku.

“To je zelo dober kraj. Všeč mu je. Všeč mu je bila šola. Sam sem hodil na Wharton, in to je bila zagotovo ena od šol, o kateri smo razmišljali. Tega nismo storili. Odločila sva se za Stern,” je za Post izjavil bivši predsednik in dodal, da so sina sprejeli na več univerz.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!