Se še spomnite raztresene Ally? Kako je igralka videti danes (FOTO)

Magazin 17. Feb 202417:19 0 komentarjev
Alley Mcbeal
Foto: PROFIMEDIA

Konec devetdesetih let je pred televizijske zaslone številne prikovala serija Raztresena Ally. Mlado odvetnico Ally McBeal je v seriji upodobila igralka Calista Flockhart. Ta lik pa jo je za vedno zaznamoval, saj kljub drugim projektom nikoli ni zares presegla te vloge.

Ameriška igralka Calista Flockhart se je ob prelomu tisočletja proslavila z vlogo mlade odvetnice Ally McBeal, ki dela v bostonski odvetniški pisarni Cage and Fish.

Serija je bila zelo priljubljena, v prvih sezonah pa je požela tudi odobravanje kritikov. Leta 1998 in 1999 je prejela zlati globus za najboljšo televizijsko serijo. Tudi Flockhart je leta 1998 prejela zlati globus za najboljšo igralko. Serija, ki je pred televizijske ekrane prikovala številne Slovence, je bila na sporedu med letoma 1997 in 2002. Spremljala je osebno in poklicno življenje Mcbeal, ki nenehno išče pravo ljubezen.

Calista Flockhart
59-letna igralka Calista Flockhart je zaslovela z vlogo Ally McBeal (Foto: PROFIMEDIA)

Kljub uspehu so serijo po petih sezonah nehali snemati. Leta 2022 so v javnost prišli namigi, da bi serija lahko dobila nadaljevanje.

Čeprav je Flockhart še naprej ostala dejavna v igralstvu, ni nikoli presegla vloge Ally. Od leta 2010 je poročena s prekaljenim igralskim mačkom Harrisonom Fordom, ki ga je spoznala leta 2002 na podelitvah zlatih globusov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!