Seagal ob rojstnem dnevu v Moskvi zaveznikom Putina sporočil: “Imam vas rad”

Magazin 15. Apr 202218:45 > 21:44 1 komentar
seagal putin
PROFIMEDIA

Ameriški filmski igralec Steven Seagal, ki ne skriva naklonjenosti do ruskega predsednika Vladimirja Putina, je svoj 70. rojstni dan praznoval v Moskvi, kjer je ponovno izrazil podporo Putinovim zaveznikom. Seagal ima sicer že nekaj let rusko državljanstvo.

Steven Seagal, zvezda ameriških akcijskih filmov, med drugim je igral tudi v filmu Pod obleganjem (Under Siege), se je minulo nedeljo, ko je upihnil 70. svečko, v restavraciji v Moskvi udeležil večerje v svojo čast. Po poročanju časopisa The Times sta bila na dogodku tudi voditelj ruske državne televizije Vladimir Soleviev in ruska novinarka Margarita Simonian, ki sta sicer zaradi ruske invazijo na Ukrajino na “črnem” seznamu EU, saj veljata za Putinova zaveznika.

V videoposnetku, ki kroži po Twitterju, je Seagal povedal gostom: “Vse vas imam rad in vsi smo skupaj, v vsem hudem in slabem.” Ameriški zvezdnik, ki sicer ne skriva podpore ruskemu predsedniku, je Putina pred časom celo označil za “enega največjih svetovnih voditeljev, če ne celo največjega, ki živi danes”, navaja britanski Independent. Marca je Seagal za Fox News Digital povedal, da na Rusijo in Ukrajino gleda “kot na eno družino”, še piše Independent. Seagal ima sicer že nekaj let rusko državljanstvo.

“Večina nas ima prijatelje in družine v Rusiji in Ukrajini,” je takrat dejal. “Na obe državi gledam kot na eno družino in resnično verjamem, da gre za zunanji subjekt, ki porablja ogromne vsote denarja za propagando, da bi sprovociral obe državi k medsebojnim sporom,” je dejal Seagal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje