Snemala je plažo na Hrvaškem, medtem pa presenečenje: “A se ti hecaš?”

Magazin 16. Avg 202415:35 0 komentarjev
Med snemanjem jo je skušal oropati
Foto: TikTok/linydeetarot

Liny Dee iz Kanade je na plaži v bližini Splita doživela neprijetno izkušnjo. Medtem ko je s telefonom snemala plažo, ji je neznanec skušal suniti torbico. Nemudoma je začela kričati, da bi nase in roparja pritegnila čim več pozornosti, celotno dogajanje pa je nevede posnela in objavila na družbeno omrežje TikTok.

Liny Dee iz Kanade, ki dopustuje pri naših južnih sosedih, je na svojem TikTok profilu objavila video, v katerem razlaga, da so imeli z družino tri ure časa, zato so se odločili, da bodo čas izkoristili za kopanje na plaži Bačvice v bližini Splita.

Medtem ko je Liny Dee, ki ima tudi hrvaško državljanstvo, snemala plažo za osebni arhiv, je v nekem trenutku neznanec na skrivaj pristopil do nje in ji skušal ukrasti torbico, ki je ležala ob njenih nogah. Nemudoma je začela kričati, da bi pritegnila čim več pozornosti ostalih kopalcev in tako preplašila roparja. Neznanec je torbico naposled izpustil in se ženski začel opravičevati.

“Ker imam tri otroke, sem ves čas na preži,” je pojasnila, kako ji je uspelo zaznati roparja. “Medtem ko sem snemala plažo, sem gledala na vse strani, saj želim biti prepričana, da so vsi otroci in naše stvari blizu mene,” je pojasnila v videu. Prepričana je, da jo je neznanec že dlje časa opazoval in čakal na pravi trenutek, da bo obrnila hrbet, postala nepozorna, sam pa bo lahko ukradel njeno lastnino.

Kako je bil poskus kraje videti, si poglejte v videu spodaj.

@linydeetarot re uploaded this video to help answer the questions some ppl had about the robbery #dayinmylife #singlemomtravel #croatia #videos #robbed ♬ original sound – Liny Dee

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!