Strokovnjaki za branje z ustnic razbrali besede Meghan Markle med obredom

Magazin 13. Jun 202207:30 > 18:04 0 komentarjev
Princ Harry in Meghan
Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta bila tako rekoč neopazna gosta na praznovanju kraljičinega platinastega jubileja.

V katedrali svetega Pavla, kjer je bil obred, sta sedela v drugi vrsti, nedaleč od preostalih članov kraljeve družine. Strokovnjak za branje z ustnic pa je odkril, kaj je Meghan dejala svojemu soprogu. V nekem trenutku se je namreč obrnila k njemu in mu pomirjujoče dejala: Da, dobro bo.

princ William, Kate
Profimedia

Kar nekaj mesecev so bojda trajale priprave na srečanje princa Harryja z bratom Williamom. Posedli so ju tako, da sta bila narazen, da si ne bi gledala v obraz. Princ William je s soprogo Kate, očetom princem Charlesom in njegovo Camillo sedel pred bratom. Kraljeva družina je poskrbela tudi za to, da ni bilo fotografij, ki bi lahko nakazovale na nesoglasja med bratoma.

princ Charles, Camilla
Profimedia

Viri blizu para pa pravijo, da je Harry težko pogoltnil dejstvo, da je postal ”drugorazredni” član kraljeve družine, poročajo britanski mediji. Še preden je bilo konec praznovanj za kraljico Elizabeto II., sta se Harry in Meghan vrnila v Kalifornijo. Tako ju ni bilo niti na zabavi, ki so jo priredili v Buckginhamski palači in na katero je prišlo 120.000 ljudi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!