V Pulju polfinalni izbor za prestižne nagrade emmy

Svet 16. Jul 202422:10 0 komentarjev
United Media v Pulju
Foto: United Media

V Pulju je danes potekalo polfinalno ocenjevanje v kategoriji za najboljšo moško vlogo za 52. mednarodno nagrado emmy.

United Media, vodilna medijska družba v jugovzhodni Evropi, je bila že tretje leto zapored s strani Mednarodne akademije televizijske umetnosti in znanosti izbrana za organizacijo izbirnega postopka za mednarodne nagrade emmy. United Media in televizija Nova TV sta kot nosilca tega pomembnega procesa, ki bo določil nominirance za to prestižno nagrado, v Pulju na enem mestu zbrala vse vrhunske svetovne in regionalne strokovnjake, ki so prispevali svoje znanje pri izboru najboljših igralskih uprizoritev. Člani žirije so bili znani režiserji, montažerji, igralci in televizijski profesionalci.

V kategoriji za najboljšo moško vlogo so svoje ocene podali Agapi Kefalogianni, direktorica kanala Novacinema v Grčiji, Zrinka Jankov, odgovorna urednica Nove TV ter igralci številnih serij in filmov –  Momčilo Otašević, Slavko Sobin, Ivana Roščić in Almir Kurt. Igralske nastope sta ocenjevala tudi izkušena znana režiserja Daniel Kušan in Josip Žuvan, producentka Ivana Vasilina ter igralka, režiserka in producentka Nikki Bohm. Žiriji za polfinalno ocenjevanje v kategoriji za najboljšo moško vlogo se je pridružila direktorica prodaje izvirnih vsebin in koprodukcije United Media Tatjana Pavlović, sicer tudi članica Mednarodne akademije televizijskih umetnosti in znanosti.

United Media, tako kot Nova TV, ki je del te skupine, so medijske družbe, ki so izjemno predane produkciji kakovostnih, izvirnih in privlačnih vsebin. Sodelovanje v tako pomembnem selekcijskem procesu izbire najboljšega igralskega nastopa za prestižno mednarodno nagrado je pomemben prispevek h kreativni industriji v celotni regiji. Končni finalisti v skupno 16 kategorijah bodo objavljeni septembra, zmagovalci pa bodo razglašeni na 52. podelitvi nagrad emmy, ki se bo 25. novembra odvila v New Yorku.

*United Media posluje v osmih državah in ima v svojem portfelju 55 televizijskih programov, vključno z N1 in Novo TV, dnevne časopise, kot sta Danas in Nova, ter številne radijske postaje. N1 Slovenija, Forbes Slovenija in Sportklub Slovenija so del United Medie, ki je v lasti skupine United, del katere je tudi Telemach.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!