United Media in Atene organizatorji polfinalnega ocenjevanja emmyjev

Svet 27. Jul 202309:39 0 komentarjev
Emmy
United Media

Mednarodna akademija za televizijsko umetnost in znanost je grško prestolnico Atene in televizijo Nova izbrala za sodelovanje v postopku izbora v dveh kategorijah za podelitev nagrad emmy.

“Televizija Nova, članica skupine United Media (UM), vodilne medijske družbe v jugovzhodni Evropi, z veseljem oznanja partnerstvo z Atenami v izbirnem procesu za dva polfinalna kroga ocenjevanja za podelitev mednarodnih nagrad emmy,” je sporočila skupina United Media. Mesto Atene in Nova sta bila izbrana za sestavo žirije, ki bo odločala o zmagovalcih dveh kategorij. Obe žiriji se bosta septembra prihodnje leto sestali na novinarskih konferencah, obiskali kulturne spomenike v Atenah in se srečali na prestižni gala prireditvi.

Kot navajajo v sporočilu, mednarodna akademija v okviru polfinala vsako leto od junija do septembra potuje na več kot 25 lokacij. Ravno polfinale je ključen korak pri izbiri kandidatov in odlična priložnost za povezovanje gostiteljev in članov žirije, ki jo je odobrila akademija. Žirijo sestavljajo strokovnjaki iz televizijske in filmske industrije, produkcije in kinematografske kreativne industrije.

“To je že drugo leto zapored, da je United Media prejela vabilo za sodelovanje v polfinalnem izboru in nominaciji. Medtem ko je lanski dogodek potekal v Dubrovniku, so si letos za srečanje vrhunskih profesionalcev z zabavne industrije izbrali Atene, Nova pa združuje moči z mestom za nemoten potek izbirnega postopka, pa tudi za gala prireditev, ki tradicionalno zaključi delo sodnikov,” so navedli v UM.

Partnerstvo z Atenami zagotavlja uspeh dogodka v Grčiji in privablja pozornost mednarodne medijske skupnosti v to mesto, ki je zadnja leta pogosto kulisa za velike produkcije s svetovno znanimi zvezdami. S tem pomembnim dogodkom Grčija krepi svoj položaj v svetu umetniške produkcije, hkrati pa utrjuje potencial države in njeno sposobnost, da gosti podobne dogodke prestižnih institucij, s partnerstvom močnih korporativnih akterjev in javnih institucij,” so še zapisali v UM.

*United Media posluje v osmih državah in ima v svojem portfelju 55 televizijskih programov, vključno z N1 in Novo TV, dnevne časopise, kot sta Danas in Nova, ter številne radijske postaje. N1 Slovenija in Sportklub Slovenija sta del United Medie, ki je v lasti skupine United, del katere je tudi Telemach.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!