Znan vzrok smrti pevke Sinead O’Connor

Magazin 29. Jul 202415:44 0 komentarjev
Sinead O’Connor
Sinead O’Connor (Foto: PROFIMEDIA)

Irska pevka Sinead O'Connor je umrla zaradi kronične obstruktivne pljučne bolezni in astme, so pokazali rezultati obdukcije.

Eno leto po smrti znane irske pevke Sinead O’Connor so bili javno objavljeni rezultati obdukcije. Podatki v mrliškem listu, ki jih je prvi objavil irski Independent, razkrivajo, da je pevka umrla zaradi kronične obstruktivne pljučne bolezni in astme v kombinaciji z blago okužbo spodnjih dihal. Mrliški list je prejšnji teden v Londonu priglasil pevkin prvi mož in tesen prijatelj John Reynolds.

56-letna pevka je umrla 26. julija lani, ko jo je neodzivno na njenem domu v južnem Londonu našla policija. Že takrat so sporočili, da policisti niso zaznali sumljivih okoliščin njene smrti, navaja Guardian. Da je pevka umrla naravne smrti, je januarja letos potrdil tudi mrliški oglednik.

Dublinska glasbenica je svetovno slavo dosegla z uspešnico Nothing Compares 2 U, ki jo je izdala leta 1990 in jo je napisal Prince. Sinead O’Connor je izdala 10 studijskih albumov, poroča The Irish Times. Pesem Nothing Compares 2 U je leta 1990 Billboard Music Awards razglasil za svetovni singel številka ena.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!