Diplomanti in delodajalci so složni, da DOBA Fakulteta omogoča uspešno kariero

Oglas 29. Avg 202315:04
promocijska fotografija

DOBA Fakulteta je več kot le pridobitev diplome – je most do napredka v karieri. To potrjujejo tako njeni diplomanti kot tudi delodajalci, ki diplomante DOBA fakultete zaposlijo.

Če razmišljate o nadaljevanju študija, nadgrajevanju znanja in veščin za novo stopničko v karieri, vam ta sodobna in moderna online fakulteta pomaga uspešno doseči vse te cilje. Na drugi strani pa je tudi kar 77 % delodajalcev, ki imajo zaposlene diplomante DOBA Fakultete, potrdilo, da so ti napredovali na delovnem mestu, prejeli višjo plačo ali stimulacijo.

Delodajalce diplomantov so anketirali prav zato, da so pridobili informacije o njihovi uspešnosti ter o ustreznosti in uporabnosti znanj in kompetenc, ki so jih pridobili ali razvili med e-študijem na DOBA Fakulteti. Rezultati anketiranja so pokazali, da so diplomanti te fakultete znani po fleksibilnosti, visoki motivaciji, odličnosti, timskem delu, samoiniciativnosti, širini znanja, podjetnosti in kritičnem razmišljanju, kot pravijo delodajalci diplomantov. Dodajajo, da fakulteta sledi sodobnim trendom v izobraževanju, nudi kakovostne študijske programe in je zaupanja vredna izobraževalna ustanova.

Z naslednjimi kompetencami so diplomanti DOBA Fakultete najbolj prepričali delodajalce:

– Sodelovanje in timsko delo.

– Uporaba orodij za komunikacijo in delo na daljavo.

– Kritično razmišljanje in učinkovito reševanje problemov.

– Učinkovita organizacija dela in vodenje.

Kar 77 % diplomantom DOBA Fakultete je ta diploma omogočila napredovanje v karieri. Če izberete to fakulteto, izberete uveljavljen, preizkušen in edini mednarodno akreditirani online študij v Sloveniji. Študij v celoti poteka online, kar ima seveda mnogo prednosti, kot so fleksibilnost, samoorganizacija, pridobivanje časa.

Kaj je o študiju na DOBA Fakulteti povedala naša nekdanja judoistka Urška Žolnir, ki je tudi diplomantka DOBA fakultete?

”Po zaključku športne kariere sem si želela pogledati tudi zunaj teh vod in pridobiti znanja s povsem novih področij. Pri izbiri študija mi je bilo pomembno, da pridobim nova znanja, spoznam nove ljudi in da za nekaj časa zamenjam tudi okolje. Priznam, v času študija mi ni bilo vedno lahko, saj sem v tem času postala tudi mamica. Online študij omogoča fleksibilnost pri vseh obveznostih. S podporo odličnih sošolcev, profesorjev, naj omenim tudi online mentorje, ki so bili z nami 24 ur na dan, in pa seveda sodelavcev fakultete mi je uspel nov vrhunski dosežek. Diploma. Dejstvo je, da z novim znanjem prihajajo tudi nove priložnosti, katerih se zelo veselim.”

Kaj še pridobite s študijem na DOBA Fakulteti?

– Pridobite visoko izobrazbo, ki vam bo omogočila ohranitev delovnega mesta, napredovanje ali nove poklicne možnosti doma ali v tujini.

– Izberete lahko dodiplomski, magistrski ali doktorski program, kjer pridobivate aktualna in uporabna strokovna znanja za razvoj kariere ter uspešno delo na osebnem poklicnem področju.

– Z več kot 5.600 diplomanti in dvema mednarodnima akreditacijama je ta fakulteta prepoznavna kot ponudnica najbolj kakovostnega online študija v jugovzhodni Evropi.

– Izvajajo najzahtevnejši model e-izobraževanja v virtualnem učnem okolju, kjer lahko dostopate do vseh vsebin in uporabljate komunikacijska orodja.

– Edinstvena prednost študija na daljavo na DOBA Fakulteti je celovita podpora 24/7, ki vam jo nudijo – od mentorjev do akademskih svetovalcev in vodij programov ter konstantne tehnične podpore.

– DOBA Fakulteta ponuja kar 10 študijskih programov na daljavo: to so sodobni in aktualni dodiplomski in magistrski programi s področij mednarodnega poslovanja, marketinga, prodaje, pametnih mest.

Zadovoljni diplomanti pravijo …

“Študij na fakulteti Doba bi priporočila tistim, ki bi na eni strani radi na inovativen in drugačen način dvignili svojo raven znanja, po drugi strani pa imajo mogoče zaradi različnih življenjskih okoliščin in kariere malo bolj natrpan urnik in je potem usklajevanje študija in vseh obveznosti težje. Kajti študij na fakulteti Doba omogoča, da na fleksibilen in inovativen način usklajuješ svoje življenje in študij in potem posledično študij tudi uspešno zaključiš.” Lucija Imperl, magistrica programa Inovativni menedžment v sociali in izobraževanju.

”To, kar mi je bilo ključnega pomena pri izobraževanju preko Dobe, je, da sem lahko fleksibilno izkoristil svoj čas; to se pravi, da v vsem času izobraževanja ni bilo potrebnega nekega potovanja, šolanje sem opravil od doma in temu primerno lahko potem tudi optimalno izkoristil svoj čas.” Tomaž Lovrin, diplomant programa Menedžment v sodobnem poslovanju.