Interzero praznuje 20 let in vabi na slavnostno srečanje

Oglas 05. Mar 202412:10 0 komentarjev
arhiv Interzero

Podjetje Interzero, vodilno podjetje na področju trajnostnih rešitev ter pionir na področju inovacij pri recikliranju plastike v Evropi, praznuje dvajset let delovanja v Sloveniji.

V teh letih je Interzero postal zaščitna znamka za resno, digitalno podprto, evropsko primerljivo in uporabniku prijazno upravljanje odpadkov.  Svoje poslanstvo “svet brez odpadkov in družba brez emisij” Interzero uresničuje skupaj z več kot 20.000 strankami.

Ob 20. obletnici delovanja v Sloveniji Interzero vabi na slavnostno srečanje, ki bo v četrtek, 14. 3. 2024, ob 10. uri v Hotelu Kempinski v Portorožu. Vaša udeležba je brezplačna, zaradi omejenega števila pa se je treba prijaviti na spletu.

arhiv Interzero

Na slavnostnem srečanju bo podjetje Interzero predstavilo Trajnometer, spletno orodje za verodostojno ESG trajnostno poročanje. To podjetjem omogoča, da varno spremljajo in hipno upravljajo svoje okoljske podatke. Mag. Darja Figelj, direktorica podjetja Interzero Slovenija, ob tem poudarja, da so spletno orodje razvili ob spoznanju, da večina podjetij niti ne pozna prihajajočih ESG-smernic, ki bodo ključna zakonodajna obveza že v prihodnjih letih. “Trajnometer podjetjem zagotavlja celovito EU-skladnost, upošteva ESG-smernice in direktivo o trajnostnem poročanju CSRD ter enotni evropski sistem poročanja ESRS. Podjetja na enem spletnem mestu dobijo certificirano poročilo o svojem okoljskem odtisu, kar je osnova za vsakršno zmanjševanje vplivov na okolje,” dodaja mag. Figelj.

Primož Lavre

Predstavitev Trajnometra ob 20. obletnici delovanja Interzera v Sloveniji je potrditev, da je Interzero resnično pionir na področju inovativnih trajnostnih rešitev, ki se zmore hipno prilagoditi potrebam svojih strank.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!