Skrivnost za osupljive fotografije je ….

Oglas 23. Apr 202408:31 1 komentar
promocijska fotografija

Ste že kdaj opazili, kako ob določenih fotografijah dobite kurjo polt in vam zastane dih? Galaxy S24 Ultra odstira tančico skrivnosti, kako brezhibno ujeti in ovekovečiti popoln trenutek ter ustvariti popolno fotografijo. Kadar se življenje odvija s svetlobno hitrostjo in si želite ujeti vsak čarobni trenutek, od spontanih smehljajev vaših ljubljenih oseb do utripa mesta, ujetega v popolnoma izostren kader, Galaxy S24 Ultra premosti razdaljo med običajnim in izjemnim.

Neverjetna tehnologija

V središču fotografske popolnosti je ProVisual Engine, ki združuje napredno strojno opremo in sofisticirane algoritme umetne inteligence, da izboljša vsak korak fotografskega procesa – od nastavitve posnetka do končne obdelave. Tehnologija ne samo omogoča izjemne nočne posnetke s funkcijo Nightography, ampak tudi izostri vsako podrobnost z naprednim UI Zoom-om ali Instant počasnimi posnetki (Instant Slow-mo).

Galaxy S24 Ultra prinaša inovativni sistem Quad Tele, ki zagotavlja optimalno povečavo za vsako situacijo. Bodisi poskušate ujeti navdušenje na obrazu diplomanta z oddaljene tribune ali intimen trenutek izmenjave prstanov na poroki, Quad Tele sistem omogoča, da posnetek povečate brez strahu pred izgubo kakovosti slike. Ta sistem omogoča jasne posnetke od 2 x do 10 x povečave, ne glede na to, kje se nahajate, zahvaljujoč inteligentni kombinaciji optičnih leč in tehnologije umetne inteligence.

Poleg impresivne tehnologije povečave Galaxy S24 Ultra vključuje tudi izboljšani slikovni procesor (ISP), ki izostri in prilagodi podrobnosti v realnem času. To pomeni, da lahko tudi pri visoki povečavi uživate v jasnosti in bogatih barvah, ki so bile prej dosegljive le s profesionalno fotografsko opremo. Tako lahko vsak, od amaterjev do profesionalnih fotografov, ustvarja osupljive slike z enostavno uporabo pametnega telefona.

Integracija umetne inteligence

Podjetje Samsung, ki je več kot desetletje namenilo raziskovanju in vključevanju umetne inteligence, zdaj ponuja naprave, opremljene z naprednimi funkcijami, ki jih poganja mobilna umetna inteligenca. Te so po novem, zaradi posodobitve One UI 6.1, na voljo tudi na na drugih modelih, kot so Galaxy S23 serija, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 in Galaxy Tab S9, in ne le na Galaxy S24 seriji.

promocijska fotografija

Funkcija, kot je Generativno urejanje (Generative Edit), s pomočjo tehnologije Galaxy AI odpira vrata do neomejenih možnosti ustvarjanja in poskrbi za fotografije brez pomanjkljivosti. Ali gre za popolno izbrisovanje neželenih elementov z ozadja ali za ustvarjanje kompleksnih vizualnih kompozicij, ki presegajo meje običajne fotografije, funkcija omogoča uporabnikom, da uresničijo ideje brez potrebe po obsežnem znanju o urejanju fotografij. Predstavljajte si, da lahko z nekaj preprostimi koraki transformirate fotografije, dodate ali odstranite elemente, spremenite ozadje, in tako pripovedujete zgodbe, kot ste si jih vedno želeli povedati.

Za vsakogar, ki išče vrhunsko mobilno fotografsko izkušnjo, je Galaxy S24 Ultra več kot samo pametni telefon. Je vaša vstopnica v svet, kjer je vsak trenutek lahko del umetniškega dela, ujetega v objektivu vašega žepnega spremljevalca. Pionir v industriji mobilne fotografije ni le izboljšal načina, kako vidimo svet skozi kamero, ampak je preoblikoval naša pričakovanja o tem, kaj je mogoče ujeti na posnetku.

Priložnost, ki je ne smete zamuditi

Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE, bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra,Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

promocijska fotografija

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najpozneje do 26. 5. 2024.

Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje