3 horoskopski znaki, ki nikoli drugih ne prosijo za pomoč

Magazin 21. Jul 202211:37 0 komentarjev
zaskrbljena ženska
Profimedia

Nekateri ljudje težave najraje rešujejo sami, ker jim je preprosto težko prositi bližnje za pomoč. Kot pravijo astrologi, na to vpliva datum rojstva.

Nekateri ljudje težave najraje rešujejo sami, ker jim je preprosto težko prositi bližnje za pomoč. Kot pravijo astrologi, na to vpliva datum rojstva.

Devica

Vedno natančne device so pripravljene pomagati drugim in najbližjim takoj priskočijo na pomoč, naj gre za ljubezenske težave ali tiste, ki so bolj praktične narave – pospravljanje, delo na vrtu, pomoč pri selitvi in podobno. Pripravljene so spremeniti ali prilagoditi svoje načrte, samo da bi bile na voljo tistim, ki jih potrebujejo. Ko pa same potrebujejo pomoč, tega preprosto ne povejo. Če imate okoli sebe devico, bodite pozorni, saj boste po njenem vedenju lahko ugotovili, da je nekaj narobe. Ko so v stiski, device delujejo utrujeno in nezbrano, kar je prvi znak, da jih lahko mirno povprašate po njihovem počutju. Vztrajajte, morda vam sprva ne bo uspelo izvedeti ničesar. Dovolj bo, če ugotovijo, da v stiski niso same.

Vodnar

To so mirne osebe, ki imajo odličen vpliv na ljudi, ki jih obkrožajo. Znane so po tem, da bodo raje z distance opazovale dogajanje, kot pa da bi sodelovale pri tem, še posebej če gre za nestrinjanja in prepire. So zelo uravnovešene in le redko jih kakšna reč spravi s tira, zato so velika opora najbližjim, ki se v trenutkih stiske obrnejo nanje. Vodnarji so vedno pripravljeni drugim nameniti svojo podporo in nasvet, če ga potrebujejo. Sami pa ne bodo poiskali pomoči, saj so prepričani, da lahko rešijo vse svoje težave. Ko so vodnarji v stiski, se zaprejo vase in iščejo rešitev. Če se pri tem predolgo zapletajo, se jim to zelo pozna – in v tistem trenutku jim je treba ponuditi pomoč.

Ribi

Te osebe so zelo čustvene in imajo odlično razvito intuicijo. Zelo hitro se zgodi, da zato ponotranjijo težave bližnjih. Ker vedo, kako jim je hudo, bodo ribe naredile vse, da bi pomagale. V časih stiske se drugi lahko zanesejo nanje, da jim bodo na voljo – so odlične poslušalke in svoj čas rade namenijo tistim, ki jih potrebujejo. V trenutkih, ko ribe potrebujejo pomoč, pa se preprosto zaprejo vase. Prijateljem tega ne bodo razkrile, zato tudi zanje velja, da je treba biti pozoren na drugačno vedenje – če ga opazite, ga ne spreglejte, temveč ponudite pomoč.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.