5 najbolj zaželenih kosov ta hip, ki napovedujejo največje trende leta

Magazin 06. Jan 202217:45 0 komentarjev
Modni trendi
Profimedia

Modna dekleta na Instagramu že napovedujejo največje trende, ki jih bomo to leto videli povsod.

Tudi vas zanima, kaj se bo kot najbolj tredno pisalo v novem letu? Izbrskali smo kar pet najbolj šik modnih kosov, ki bodo s svojo ekstravagantnostjo obarvali leto 2022. Si tokrat tudi sami želite biti v trendu, in ne zgolj opazovati, kako svojo šik prefinjenost po ulicah sprehajajo modne navdušenke in zvezdnice? Ste na pravem naslovu, ti kosi so kot nalašč, da z njimi osvojite to leto.

Začnimo z najbolj mini kosi, in sicer s seksi jopico s podpisom Jacquemusa ter zvezdniškim mikro krilom z modne revije Miu Miu za pomlad in poletje 2022. Ker pa smo sredi zime, so se na seznam seveda uvrstili tudi gumijasti škornji znamke Valentino in večna torbica Gucci.

Kateri modni kosi bodo torej zaznamovali leto 2022?

1. Top Khaite

Prvi kos, ki nam bo zagotovo jemal dih, je seksi top Khaite, ki ga z vso vnemo nosijo modne navdušenke in zvezdnice.

2. Mini krilo Miu Miu

Naslednji kos, s katerim prav tako ne boste ubežali pogledom, je krilo Miu Miu. To mini krilo je bilo predstavljeno na modni reviji za pomlad in poletje 2022 in napoveduje enega od najbolj drznih trendov tega leta.

Miu Miu
Profimedia

3. Kratka jopica Jacquemus

V estetiki, ki je v zadnjih mesecih prevzela modo, ostaja mini jopica z logotipom Jacquemus na vrhu našega seznama želja.

4. Torbica Gucci Diana

Navdušenje nad stilom princese Diane se nadaljuje. Gre za torbico, ki je bila prava zaveznica princese v njenem vsakdanjem življenju v zgodnjih 90. letih. Nekaj sprememb so vendarle vnesli in tokrat Gucci predstavlja torbico Diana z ikoničnim bambusovim ročajem. Torbica je resnično prefinjena in elegantna.

5. Beli gumijasti škornji Valentino

Poslovite se od dežnih škornjev, ki večinoma (po)kvarijo celotni videz, in pozdravite gumijaste škornje modne hiše Valentino, v katerih boste resnično videti fantastično. Upamo, si trditi, da bo od zdaj dež vaš najboljši prijatelj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!