Ana de Armas zapustila L. A. zaradi razmerja z Benom Affleckom

Magazin 22. Jul 202209:55 0 komentarjev
Ana de Armas
Profimedia

Ana de Armas je iz Los Angelesa pobegnila zaradi nezaželene pozornosti njenemu zasebnemu življenju.

34-letna igralka je bila prvič z Benom Affleckom romantično povezana, ko so ju ujeli na potovanju po njeni rodni Kubi. Pogosto so ju videli skupaj, saj sta med pandemijo oba karanteno preživljala v Los Angelesu. Zvezdnica je njuno takratno zvezo potrdila na Instagramu, ko je za svoj rojstni dan delila skupne fotografije. Od objave ni minilo veliko časa, ko je vir za People razkril, da sta se razšla, in dodal, da Ana de Armas po njunem razhodu ne želi več živeti v Los Angelesu.

V pogovoru za avgustovsko številko revije Elle je pozornost, ki je bila takrat posvečena njunemu razmerju, opisala kot grozljivo in dejala, da je to vplivalo na odločitev, da ne želi več živeti v Los Angelesu. “To je eden od razlogov, zakaj sem zapustila mesto,” je povedala igralka, ki je tam živela sedem let. “Ko sem šla skozi to (sama), sem potrdila svoje misli in si rekla: To ni kraj, v katerem bi morala biti. Postalo je malo preveč. Ni pobega. Ni izhoda … Vedno je občutek nečesa, česar nimaš, nekaj manjka. To je mesto, ki te drži v tesnobi.”

Zdaj po poročanju revije živi v New Yorku s partnerjem Paulom Boukadakisom, izvršnim direktorjem pri Tinderju, ki ga je med pandemijo spoznala prek skupnega prijatelja. Povedala je, da je v teh dneh zelo redko na družbenih omrežjih: “Twitter sem izbrisala že pred leti. Na Instagramu že skoraj eno leto praktično nisem.”

Ben pa je ponovno v romanci z Jennifer Lopez, s katero sta se pred kratkim na skrivaj tudi poročila.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!