Baby se vrača: Jennifer Grey bo zaigrala v nadaljevanju Umazanega plesa

Magazin 29. Apr 202214:03 0 komentarjev
Jennifer Grey
Profimedia

Na velike ekrane prihaja nadaljevanje kultnega filma Umazani ples. O vsebini filma ni znanega praktično nič, se pa po navedbah Entertainment Weekly v vlogi Baby po 35 letih vrača igralka Jennifer Grey.

Eden najbolj kultnih filmov iz osemdesetih let se vrača. Podjetje Lionsgate, ki je lastnik pravic za film Umazani ples, je v četrtek oznanilo ne le njegovo nadaljevanje, temveč tudi, da bo Frances “Baby” Houseman ponovno upodobila Jennifer Grey, poroča Entertainment Weekly.

Igralki je vloga Baby prinesla nominacijo za zlati globus in svetovno slavo, ki pa ni trajala dolgo. Zaradi plastične operacije nosu kmalu po izidu Umazanega plesa je Grey namreč postala neprepoznavna, kar ji je močno otežilo iskanje novih vlog v Hollywoodu.

Vsebina filma še ni znana, prav tako ni jasno, kako bodo razložili odsotnost učitelja plesa Johnnyja Castla, ki ga je leta 1987 upodobil zdaj pokojni Patrick Swayze. Vse, kar je Lionsgate razkril, je bilo: “Jennifer Grey se v naslednjem poglavju vrača v Kellerman.” Gre za letovišče, v katerem se v prvem filmu Johnny in Baby spoznata in zaplešeta svoj “umazani ples”.

umazani ples, dirty dancing, jennifer grey
PROFIMEDIA

Film Umazani ples je zaslužil 64 milijonov dolarjev (okrog 60,5 milijona evrov) in prejel oskarja za najboljšo pesem, čeprav je produkcija stala le 6 milijonov dolarjev (okrog 5,7 milijona evrov), pa piše The Daily Mail.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!