Bennifer druge medene tedne preživlja v Italiji

Magazin 26. Avg 202208:30 0 komentarjev
Ben Affleck
Profimedia

Mladoporočenca Ben Affleck in Jennifer Lopez sta po drugem poročnem obredu odpotovala v Italijo, kjer preživljata druge medene tedne.

Te sta igralka in pevka ter igralec začela v torek. Mladoporočenca so opazili na jezeru Como ob obali Tremezza. Najprej so ju paparaci fotografirali med kosilom v Grand Hotelu Tremezzo. Nato sta se med vožnjo z gliserjem mladoporočenca nežno poljubila, zvezdnik Batmana pa je ljubeče gledal svojo drago.

Mladoporočenca sta za izlet z ladjico izbrala sproščen videz: 53-letna J.Lo je bila oblečena v obleko bele barve, medtem ko je bil 50-letni Ben v srajci modre barve in lanenih hlačah.

Glede na fotografije, ki jih je pridobil britanski Daily Mail, je videti, kako igralec na svojem telefonu strmi v slike svoje neveste, ki je na veliki dan nosila tri obleke modne znamke Ralph Lauren.

Konec tedna je par, ki mu ljubkovalno rečejo Bennifer, ljubezen proslavil s tridnevnim praznovanjem. Začela sta z večerjo v petek, naslednji dan sta se drugič poročila pred prijatelji in družino. Poročno slavje so sklenili z nedeljskim piknikom.

Kljub velikemu praznovanju pa slavnostni konec tedna ni minil tako brezhibno, kot so upali. Par je moral v petek v bolnišnico, potem ko je Affleckova mama Guadalupe padla na njegovem posestvu v Georgii, kjer je potekalo poročno slavje. Medicinsko pomoč sta morala poiskati tudi dva svata.

Pred enim mesecem sta Lopez in Affleck odpotovala v Las Vegas, kjer sta si prvič izmenjala poročne zaobljube. Kmalu po poroki na skrivaj sta bila fotografirana na medenih tednih v Parizu.

Zaljubljenca, ki sta se spoznala med snemanjem filma Gigli leta 2002, sta se poročila 18 let po tem, ko sta razdrla prvo zaroko. Pevka se je istega leta poročila s pevcem Marcom Anthonyjem, v zakonu sta se jima rodila dvojčka. Igralec pa se je leta 2005 poročil z igralko Jennifer Garner, skupaj imata tri otroke.

Ben Affleck
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!