Blake Lively v času nosečnosti ves čas zahaja v telovadnico

Magazin 07. Jan 202312:30
Blake Lively
Foto: Profimedia

Hollywoodska igralka Blake Lively je tudi v času nosečnosti zelo aktivna, saj si želi, da bi ves čas ostala v dobri formi.

Blake Lively trenutno pod srcem nosi četrtega otroka in tudi v četrti nosečnosti ostaja izjemno aktivna in nikakor ne izpušča treningov.

Zvezdnica ima velik smisel za humor, in zato se na svoj račun tudi zelo rada pošali, seveda pa je pri tem tudi zelo duhovita.

Tudi v času nosečnosti se to ni spremenilo – ko je nedavno objavila fotografijo, na kateri je visoko noseča, se je pri tem pošalila na svoj račun.

“Zdaj že mesece treniram pri svojem osebnem trenerju, a ta program očitno ne deluje,” se je pošalila igralka in ob tem pokazala staro fotografijo, kjer ni imela trebuščka, in najnovejšo, kjer je njen ljubek nosečniški trebušček že dobro viden.

Številni so se ob tem odlično zabavali, Blake pa je znana po tem, da svoj humor uporabi vedno in povsod, ko je to le mogoče.

To je za slavno igralko že četrta nosečnost in vsakič je v nosečnosti pokazala veliko mero discipline, saj ne skriva, da si želi ostati zdrava in biti kar čim bolje pripravljena na porod.

Seveda je tudi njena prehrana zelo skrbno izbrana, igralka čez dan poje več manjših obrokov, ki so dovolj hranilni, da ji dajejo energijo in vse potrebne vitamine in minerale, ki jih potrebuje v tem obdobju.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.