Bosanska prodajalka zvezdniku NBA Nikoli Jokiću: Lahko bi bil košarkar (VIDEO)

Magazin 07. Jul 202313:01 0 komentarjev
Dino market
Posnetek zaslona/DINO MARKET FACEBOOK

Po naslovu prvaka lige NBA se je prvi zvezdnik moštva Denver Nikola Jokić vrnil v Evropo. V četrtek se je mudil v Bosni in Hercegovini, kjer so ga ujele kamere med nakupovanjem v enem izmed tamkajšnjih trgovin. Dogodek sam po sebi ne bi bil nič posebnega, če se mu na blagajni ne bi pripetil hudomušen trenutek s prodajalko.

Zvezdnik Nikola Jokić, ki je prvi košarkar z območja nekdanje Jugoslavije, ki je postal najkoristnejši igralec (MVP) finala košarkarske lige NBA, ko je Denver popeljal do prvega naslova v zgodovini kluba, se je po fantastični sezoni vrnil v Evropo.

V četrtek zvečer je bil v Bosni in Hercegovini (BiH). Potoval je skozi mesto Goražde in se skupaj s prijatelji ustavil v enem izmed tamkajšnjih marketov, kjer je kupil pijačo. Ob prihodu na blagajno pa prodajalka zvezdnika NBA očitno ni prepoznala, saj mu je dejala, da je visok in da bi lahko bil košarkar, je za Klix.ba povedal lastnik trgovine.

Jokića, kot je razvidno iz posnetka nadzorne kamere, opazka očitno ni prav nič zmotila. Še več – kot je povedal lastnik trgovine, je blagajničarka s svojim hudomušnim komentarjem vse nasmejala, nasmejala pa je tudi marsikaterega uporabnika spleta.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!