Britanska zvezdnica na sprejemu hrvaških nogometašev: “To je bilo neverjetno”

Magazin 20. Dec 202212:40
Instagram (Zajem zaslona)

Zvezdnica iz Velike Britanije, ki se te dni mudi pri naših južnih sosedih, ne skriva navdušenja nad Zagrebom. Na družbenem omrežju je delila utrinke s sprejema hrvaških nogometašev. "To je bilo neverjetno," je zapisala igralka.

Znana igralka Kate Beckinsale, ki v hrvaški prestolnici snema nov akcijski film, se je udeležila sprejema hrvaške nogometne reprezentance na Trgu bana Jelačića v Zagrebu.

“To je bilo neverjetno. Tako je Hrvaška doma pozdravila svojo nogometno ekipo ne glede na rezultat. In med množico ljudi na ulicah se nihče ni tepel ali čudno obnašal. Zagreb, osvojil si moje srce, čestitam za tretje mesto,” je na družbenem omrežju Instagram ob posnetkih zapisala Beckinsale.

Angleška igralka se na Hrvaškem mudi od začetka novembra, saj snema akcijski film Canary Black. Kot je razvidno iz njenih objav na Instagramu, se igralka v prostem času rada potepa po mestu in utrinke deli z oboževalci na družbenih omrežjih. 49-letnica si je med drugim ogledala tamkajšnji božični sejem, razveselila pa je tudi hrvaške gasilce. 

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje