Kate Beckinsale je prijetno presenetila zagrebške gasilce

Magazin 19. Dec 202211:45
Kate Beckinsale
Profimedia

Hollywoodska zvezdnica iz Velike Britanije je poskrbela za veliko veselja med gasilci iz zagrebške Savske ulice.

Postavna igralka jih je spoznala pred petimi tedni na snemanju filma Canary Black, ko so skrbeli za varnost na prizorišču snemanja pri zagrebškem hrvaškem narodnem gledališču. Kate Beckinsale ne skriva navdušenja nad hrvaško prestolnico, v kateri se je naravnost udomačila, kot poročajo tamkajšnji mediji.

Zdaj pa je gasilce obiskala v centrali v Savski ulici, se z njimi fotografirala, oni pa so ji podarili gasilsko čelado z njenim imenom. Spustila se je celo po gasilski “štangi “in fotografije, ki so nastale ob njenem obisku, objavila še na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram. “Pridružila sem se zagrebškim gasilcem. Reševala bom samo mačke z dreves. Hvala vam, zagrebški gasilci, da ste zame naredili gasilsko čelado in me povabili, da se spustim po štangi. Rekli so mi, da so hrvaške gasilske cevi večjega premera od britanskih, in ne morem ugotoviti, ali dejansko gre za cevi ali pa sem jaz v nekakšni pravljici,” se je zvezdnica dvoumno pošalila v zapisu na Instagramu.

Reševanje mačk zanjo ne bi bila težka naloga, saj ima tudi sama dve mački in psička pasme pomeranec, vse tri ljubljenčke je tudi pripeljala s seboj na Hrvaško. Tudi prvič, ko je spoznala gasilce, jih je na podoben način omenila v zapisu na družbenem omrežju: “Toplo svetujem, da zabavo date med noge, če hočete zelo hitro spoznati veliko hrvaških gasilcev.” Tako je citirala napis s kolesa, ki so v Zagrebu na voljo za najem in ob katerem se je slikala s prijateljico in gasilci.

Njeno humorno sporočilo je bilo zagrebškim gasilcem zelo všeč, tako da so ji na Instagram poslali sporočilo: “Res hvala, zdaj bi vsi zagrebški gasilci radi prišli na snemanje tvojega novega filma. Kdo bo gasil požare in reševal mačke?” Seveda so jo še povabili, naj jih obišče v njihovi centrali, kar je zdaj tudi naredila – in še enkrat s svojo sproščenostjo in neposrednostjo poskrbela za veliko dobre volje med ljudmi, katerih naloga je pomoč drugim.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.