Evrovizijska predstavnica se je močno spremenila: tako je videti “srbska Adele”

Magazin 18. Dec 202315:08 2 komentarja
Bojana Stamenov
Bojana Stamenov na Evroviziji leta 2015 (Foto: PROFIMEDIA)

Srbsko pevko Bojano Stamenov so si mnogi zapomnili po njenem nastopu na evrovizijskem odru leta 2015, a danes je videti precej drugače. Z drastično spremembo življenjskega sloga je namreč uspela izgubiti 70 kilogramov.

Srbska predstavnica na tekmovanju za pesem Evrovizije leta 2015 si je zaradi svojega neverjetnega glasu prislužila naziv “srbska Adele”. Bojana Stamenov pa je, kakor Adele, doživela vidno telesno transformacijo. Drastično je spremenila življenjski slog in shujšala za 70 kilogramov, piše nova.rs.

Na svoj dosežek je ponosna, saj proces ni bil enostaven: “Tu ni nobene skrivnosti, ni čarobne paličice, ko nekaj želiš, se je treba za to potruditi. In ko začneš delati korake in vidiš rezultate, je vse lažje. Prej sem zmeraj skrbela, ali so vsi okoli mene v redu, potem pa sem se ustavila in vprašala sebe: ali sem jaz v redu? Moraš vstati in iti. Na dieto sem morala tudi iz zdravstvenih razlogov. Bila sem zelo zdrava, vendar mi je zaradi teže začelo pešati zdravje in takrat se je oglasil rdeči alarm. Takrat sem se zganila,” je po poročanju Kurirja povedala pevka.

Bojana Stamenov
Foto: @thebojanastamenov/INSTAGRAM

Pred kratkim se je iz Beograda preselila v Subotico, kmalu pa bo začela nastopati tudi po drugih krajih – kar proces hujšanja nekoliko otežuje, je priznala: “Treningom se ne odrekam, ampak od lokacije do lokacije ni izvedljivo uspešno ohraniti ravnovesja s prehrano. Treniram sama, po selitvi v novem kraju nimam svojih trenerjev, tako da vse počnem sama, trener pa me spremlja na spletu.”

Sprememba je, tako Stamenov, vplivala tudi na njeno samozavest. Te ji sicer nikoli na manjkalo, a kot je dejala, je ta nova samozavest drugačna, k njej pa pripomore tudi to, da se počuti veliko bolj funkcionalna, še poroča nova.rs.

Bojana Stamenov
Bojana Stamenov na koncertu novembra letos (Foto: @thebojanastamenov/INSTAGRAM)

S svojo evrovizijsko pesmijo Beauty Never Lies se je Stamenov uvrstila v finale in zasedla končno 10. mesto.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje