Hrvaški kapitan presenetil malčke, ki so ga čakali in mahali prav vsak dan

Magazin 13. Avg 202206:00 > 12:35 7 komentarjev
Jadrolinija
jadrolinija/INSTAGRAM

Vsak dan dvakrat je skupina otrok mahala in pozdravljala ladjo Lastovo na obali hrvaškega otoka Oliba. Nekega dne se je kapitan Igor Bačić odločil, da vznesene in vztrajne malčke razveseli.

Skoraj dva polna meseca so štiriletni Hrvoje in nekoliko starejši Marin, Karli, Tessa, Tomas ter Vito vsak dan kar dvakrat na obali otoka Olib čakali Jadrolinijino ladjo Lastovo. Okoli poldneva in malo pred 20. uro, ko se je ladja ustavila ob pomolu Oliba, so otroci prišli iz morja, mokri, bosi, na skuterju ali kolesu pomahat ladji.

Nekega dne jih je čakalo presenečenje. Kapitan ladje Lastovo Igor Bačić je, ko je bilo vse pripravljeno za izkrcanje, prišel do vesele druščine in jo povabil na poveljniški most.

Hrvoje
Jadrolinija/INSTAGRAM

Sreči in navdušenju otrok ni bilo videti konca, to veselje pa je bilo še večje, ko jim je kapitan dovolil sprožiti ladijsko sireno, poroča Dnevnik.hr. Nič manj navdušeni niso bili nad sporočilom, ki ga je kapitan napisal štiriletnemu Hrvoju za spomin na to “pustolovščino.”

“Dragi Hrvoje! Naj bo vsako naslednje poletje tako veselo in srečno, kot je to! Vse dobro ti želita kapitan Igor Bačić in Dean Koludrović,” piše v sporočilu, ki ima za povrh na koncu še uradni ladijski žig.

sporočilo
Jadrolinija/INSTAGRAM

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.