Trenutek, ko je idilično poroko prekinil grizli (VIDEO)

Magazin 22. Dec 202212:09 1 komentar
poroka
Posnetek zaslona Facebook: LADbible

Kaj je bolj romantičnega kot poroka v naravi ob idiličnem jezeru? Podobnega mnenja sta bila tudi zaljubljenca, čigar poročni obred je zmotil dokaj običajen dogodek v naravi, pa vendar tak, ki si ga verjetno nihče ne želi doživeti na dan, ko partnerju obljubljaš večno zvestobo.

Poroka v naravi zveni kot zelo romantična ideja, vendar pa posnetek, ki te dni kroži po družbenih omrežjih, dokazuje, da to včasih mogoče niti ni najboljši izbor za idilično lokacijo.

Zaljubljenca iz ameriškega Denverja sta bila namreč sredi poročnega obreda ob jezeru, ko so branje poročnih zaobljub ženina nenadoma prekinili zvoki iz narave. Ko so svatje pogledali na drugo stran jezera, so imeli kaj videti. Medved grizli je ravno v tistem trenutku napadal losa.

Izraze na obrazu udeležencev kot tudi napad je v objektiv ovekovečil njun snemalec, posnetek pa se je pozneje pojavil na družbenih omrežjih. Na posnetku je sicer videti, da so bili udeleženci poroke nad napadom popolnoma presenečeni in brez besed, poročni obred pa je bil za krajši čas tudi prekinjen.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.