Isabella Rossellini dela na kmetiji, prodaja jajca ter uživa v družbi vnukov

Magazin 12. Avg 202215:45 0 komentarjev
Isabella Rossellini
Profimedia

Igralka in menekenka Isabella Rossellini, ki je odrasla med največjimi svetovnimi zvezdami, saj sta bila njena starša slavna igralka Ingrid Bergman in italijanski režiser Roberto Rossellini, trenutno najbolj uživa v svojem mirnem življenju na kmetiji na Long Islandu v New Yorku.

Nekoč ene od najlepših dam Hollywooda filmska in lepotna industrija ne vabita več v svoje vrste, a Isabella Rossellini, ki je pred dobrim mesecem praznovala 70 let, kljub temu ne počiva. V zadnjih letih je posnela veliko simpatičnih videov o seksu in o živalih, trenutno pa sodeluje tudi pri ustvarjanju serije Julia o slavni televizijski kuharski šefinji Julii Child, ki jo vrtijo na HBO Max. No, glavno delo pa je seveda tisto na njeni kmetiji, kjer na vsakem koraku srečate kozo, kuro ali raco.

“Poletje in jesen sta na moji kmetiji čarobna. Zdaj tukaj živita tudi hčerka Elettra in sin Roberto ter seveda moji trije vnuki, s katerimi veliko skupaj beremo in se na sploh izvrstno zabavamo. To je nekaj najlepšega, da si obkrožen s svojimi najbližjimi. To je ta lepota, ko se človek stara in mu veliko pomenijo povsem druge stvari, kot ko si mlajši in imaš še veliko ambicij. Jaz pravim, da staranje res prinese kilograme, a tudi veliko sreče,” je že pred dvema letoma za lokalno internetno stran Town & Country povedala igralka, ki je bila več kot 30 let obraz kozmetične znamke Lancôme. Mimogrede, Robert Rossellini je zelo uspešen maneken, hčerka pa se trenutno največ ukvarja s pisanjem kulinaričnih blogov in knjig.

“Vsi uživamo v delu na kmetiji in trenutno imamo tudi vsi veliko dela, saj oskrbujemo lokalno prebivalstvo z račjimi in kokošjimi jajci, prav tako so zelo priljubljena jajca naših puranov. Imamo odličen ekološki med in zelenjavo, mislim, da oskrbujemo kar 50 do 60 lokalnih družin. Sama večinoma skrbim za živali. Pravkar sem vzgojila 50 piščancev, dobila sem še 12 novih račk, tako da mi res ni dolgčas,” je zadovoljna lepa upokojenka, ki vstaja ob 6. uri zjutraj in po večerji že razmišlja, kako bi šla kar v posteljo: “Mirno lahko priznam, da hodim spat s kurami.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!