Jake Gyllenhaal odkrito o razmerju z mlajšo manekenko

Magazin 21. Feb 202208:30
Jake Gyllenhaal
Profimedia

Jake Gyllenhaal je odkrito spregovoril o svoji romanci z Jeanne Cadieu.

41-letni igralec in francoska manekenka (26 let) sta se začela dobivati leta 2018, lani pa sta se prvič skupaj sprehodila po rdeči preprogi na premieri filma The Lost Daughter, pod katerega se je podpisala igralčeva sestra Maggie Gyllenhaal.

Poudaril je, da se je njun odnos med pandemijo še bolj poglobil. “Sem v razmerju, v katerem je polno ljubezni in podpore. Počutim se tako lahkotno, niti se ne zavedam, da se javnost zanima za moje življenje. Moje življenje je čudovito. Sem v razmerju, ki me izpopolnjuje, in imam družino, ki jo imam zelo rad. To sem spoznal v težkem obdobju pandemije.”

Dotaknil se je tudi poroke. “Vse, kar si želim, je biti dober mož in oče. Zdaj, ko sem v svoji karieri izpolnil veliko ciljev, se počutim dobro in lahko mirno rečem, da me misel na poroko ne prestraši več. Ne vem, ali bi to lahko rekel prej. Jeanne zelo ljubim, zakon pa je izbira obeh.”

Jake Gyllenhaal, Jeanne Cadieu
Profimedia

S sedanjo izbranko sta glede njunega odnosa zelo zasebna, fotografi morajo biti kar iznajdljivi, če ju želijo ujeti v objektiv. V preteklosti pa ni bilo tako. Jake Gyllenhaala so v javnosti romantično večkrat videli in povezali s Kirsten Dunst, Natalie Portman, Reese Witherspoon in Taylor Swift.

Kdo je dekle, ki mu je ukradlo srce

Jeanne Cadieu je uspešna manekenka, tekoče govori francosko, saj se je rodila in živela v Parizu, dokler se ni zaradi študija preselila v New York. Ko ni zaposlena z manekenstvom za vrhunske znamke, se rada ukvarja s športom, kolesari, pridno telovadi z osebnim trenerjem, ukvarja pa se tudi z jogo in barre pilatesom.