Jake Gyllenhaal prvič v Cannesu s svojo francosko izbranko

Magazin 27. Maj 202212:30
Jake Gyllenhaal, Jeanne Cadieu
Profimedia

Hollywoodski zvezdnik Jake Gyllenhaal in njegovo dekle, francoska manekenka Jeanne Cadieu, sta se prvič skupaj sprehodila po rdeči preprogi v Cannesu.

41-letni igralec in 15 let mlajša manekenka, ki trenutno tudi študira na univerzi Columbia, kjer je nekoč klopi gulil tudi Jake, sta pred bliskavicami pozirala na premieri filma L’Innocent (Nedolžni).

To sicer ni njun prvi skupni sprehod po rdeči preprogi, a prvi v Cannesu, mestecu na Azurni obali, kjer vsako leto priredijo enega najbolj bleščečih filmskih festivalov na svetu.

Jeanne Cadieu, Jake Gyllenhaal
Profimedia

Jeanne in Jake sta par že od leta 2018, ko je imela rjavolasa lepotica le 22 let, a sta razmerje dolgo skrivala pred očmi radovednežev. Prvič sta se v javnosti skupaj pojavila septembra lani na premieri filma Izgubljena hči, režijskega prvenca Jakove starejše sestre Maggie Gyllenhaal.

Februarja letos je Gyllenhaal v pogovoru za Esquire odkrito spregovoril o tem, kako sta s se s Jeanne v času pandemije še bolj zbližala in da jo ima zelo rad.

“Na veliko načinov sva kot družina. Sem v razmerju, polnem ljubezni in podpore. Zelo sproščeno se počutim,” je dejal takrat.

Kot pravijo dobro obveščeni, ni izključeno, da bi kmalu skočila v zakonski stan, saj je priljubljeni igralec že večkrat spregovoril o tem, da si želi ustvariti družino, v Jeanne pa je očitno našel tisto pravo.

Jake Gyllenhaal, Jeanne Cadieu
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.