Jason Momoa in Lisa Bonet: Trudita se rešiti svoj zakon

Magazin 05. Mar 202208:30
Delite:
Jason Momoa, Lisa Bonet
Foto: Profimedia

Potem ko sta januarja svet presenetila z novico, da se razhajata, naj bi igralca Lisa Bonet in Jason Momoa poskušala zgladiti nesoglasja.

Govorice so postale še glasnejše, ko je 42-letni Momoa na newyorški premieri filma Batman, v katerem igra njegova pastorka Zoe Kravitz – Lisi se je rodila v zakonu z Lennyjem Kravitzom -, izjavil, da je z najstniškima otrokoma, ki ju ima z Bonet, prišel podpret Zoe, saj so “še vedno družina”.

Jason Momoa z otrokoma
Foto : Profimedia

33-letna Zoe, ki je že nekaj časa v razmerju z igralcem Channingom Tatumom, v omenjenem filmu režiserja Matta Reevesa z Robertom Pattinsonom v glavni vlogi igra Selino Kyle, ki se po potrebi prelevi v Catwoman.

“Tako ponosni smo,” je bil na dogodku raznežen Momoa, ki je pred dnevi v družbi Tatuma Zoe, ljubkovalno Zozo, podprl tudi z objavo na Instagramu.

Prav na tem družbenem omrežju je igralec s havajskimi koreninami v začetku leta oznanil, da se z 12 let starejšo ženo po skoraj dveh desetletjih razhajata.

Med drugim je zapisal, da se nam vsem kdaj zgodi, da začutimo utesnjenost in nujo po spremembi v času, ki zahteva preobrazbo … revolucija se odvija – in naša družina ni izjema.

Izjavo je pozneje izbrisal in oboževalci enega najprivlačnejših hollywoodskih parov so takoj zastrigli z ušesi: morda pa med njima z Liso vendarle ni vse izgubljeno?

Tudi viri blizu para so po poročanju ameriških tabloidov povedali, da se trudita rešiti zakon, saj sta zelo navezana drug na drugega.

Komentari

Vaš komentar