Jason Momoa in Lisa Bonet: Trudita se rešiti svoj zakon

Magazin 05. Mar 202208:30 0 komentarjev
Jason Momoa, Lisa Bonet
Profimedia

Potem ko sta januarja svet presenetila z novico, da se razhajata, naj bi igralca Lisa Bonet in Jason Momoa poskušala zgladiti nesoglasja.

Govorice so postale še glasnejše, ko je 42-letni Momoa na newyorški premieri filma Batman, v katerem igra njegova pastorka Zoe Kravitz – Lisi se je rodila v zakonu z Lennyjem Kravitzom -, izjavil, da je z najstniškima otrokoma, ki ju ima z Bonet, prišel podpret Zoe, saj so “še vedno družina”.

Jason Momoa z otrokoma
Profimedia

33-letna Zoe, ki je že nekaj časa v razmerju z igralcem Channingom Tatumom, v omenjenem filmu režiserja Matta Reevesa z Robertom Pattinsonom v glavni vlogi igra Selino Kyle, ki se po potrebi prelevi v Catwoman.

“Tako ponosni smo,” je bil na dogodku raznežen Momoa, ki je pred dnevi v družbi Tatuma Zoe, ljubkovalno Zozo, podprl tudi z objavo na Instagramu.

Prav na tem družbenem omrežju je igralec s havajskimi koreninami v začetku leta oznanil, da se z 12 let starejšo ženo po skoraj dveh desetletjih razhajata.

Med drugim je zapisal, da se nam vsem kdaj zgodi, da začutimo utesnjenost in nujo po spremembi v času, ki zahteva preobrazbo … revolucija se odvija – in naša družina ni izjema.

Izjavo je pozneje izbrisal in oboževalci enega najprivlačnejših hollywoodskih parov so takoj zastrigli z ušesi: morda pa med njima z Liso vendarle ni vse izgubljeno?

Tudi viri blizu para so po poročanju ameriških tabloidov povedali, da se trudita rešiti zakon, saj sta zelo navezana drug na drugega.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!