Kim Kardashian je v dar prejela darilo, zaradi katerega je ostala odprtih ust

Magazin 05. Maj 202217:00 0 komentarjev
Kim Kardashian
Profimedia

Kim Kardashian, ki je na Met Gala nosila obleko Marilyn Monroe, je v dar dobila prave blond lase pokojne filmske legende.

To pomeni, da je Kim Kardashian prejela delček zgodovine. Marilyn Monroe je bila neposreden navdih za videz resničnostne zvezdnice na letošnjem modnem dogodku, saj je na njem nosila obleko, v kateri je Marilyn Monroe maja 1962 zapeljivo voščila predsedniku Johnu F. Kennedyju. Ikonično obleko je hranil muzej Ripley’s Believe It or Not, od katerega je prejela srebrno škatlico, v kateri je bil pramen svetlih las filmske legende.

Kim je ob prejetju darila ostala odprtih ust. Ob poklonu je dejala, da je dar resnično neverjeten in zanjo nekaj posebnega. “Tole bo z menoj spalo vsako noč.” Po izjavi je z nasmehom na obrazu pogledala svojega izbranca Peta Davidsona in mu dejala: “Oprosti, ljubček.”

Ekipa muzeja je pred začetkom dogodka Kimino garderobo napolnila s spominki iz obdobja Kennedyja in Monroejeve, s tem so želeli navdihniti njen videz. “Kim je edina oseba po Marilyn Monroe, ki je nosila to ikonično obleko.”

Zgodovinsko obleko je muzej pridobil leta 2016 na avkciji dražbene hiše Julien’s, z zmagovalno ponudbo v višini 4,8 milijona dolarjev je še vedno najdražja obleka, ki je bila do zdaj prodana na dražbi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!