Kim Kardashian na Met Gala v obleki Marilyn Monroe

Magazin 03. Maj 202208:10 > 08:39
Kim Kardashian
Instagram Fashion World

Kim Kardashian je na težko pričakovano prireditev 2022 Met Gala prišla kot platinasta svetlolaska, oblečena pa je bila v ikonično obleko Marilyn Monroe, seveda originalno. A da je lahko zlezla v ozko svečano obleko pokojne ikone Hollywooda, je morala v treh tednih izgubiti kar 7 kilogramov. Seveda govorimo o obleki, v kateri je Marilyn predsedniku Kennedyju zapela Happy birthday mister president.

“Ideja se je porodila lani septembra po zadnjem dogodku Met Gala. Mislila sem si, le kaj bi bila najbolj ameriška tema, če ne bi oblekla Balenciage. Kaj je najbolj ameriško, česar se lahko spomniš. In to je Marilyn Monroe,” je novinarjem povedala Kim: “Zame je najbolj Marilyn Monroe trenutek, ko je zapela Happy Birthday JFK-ju, in ta videz sem želela.”

A Kim je čakala težka naloga, kajti obleka ji je bila precej premajhna. V treh tednih je morala izgubiti kar 7 kilogramov, saj se obleka ne sme spremeniti niti za centimeter. ”Marilyn je bila očitno veliko bolj drobna, kot bi si človek mislil. Mislim, da imava obline na povsem drugih mestih,” je povedala zvezda resničnostnega šova: ”Zares sem se lotila diete. Dvakrat na dan sem se potila v obleki za kurjenje maščob, tekla sem na tekaški stezi, jedla pa sem le na sopari kuhano zelenjavo in piščanca. Popolnoma se se odrekla ogljikovim hidratom in sladkarijam.” No, Kim je priznala tudi, da komaj čaka, da si bo po koncu prireditve lahko privoščila pico in čokolado.

Marilyn MOnroe
Profimedia

Ker je obleka vredna skoraj 5 milijonov dolarjev, se je Kim po uvodni predstavitvi fotografom in medijem preoblekla v veliko cenejšo kopijo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.