Ko je videla svoje fotografije, je spoznala, kakšno napako je naredila

Magazin 14. Jun 202405:11 4 komentarji
poročna fotografija
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Nevesta je objavila video, v katerem je pokazala fotografije s svoje poroke in razkrila, da je šele ob pogledu nanje ugotovila, kakšno napako je storila.

Nevesta, ki na TikToku objavlja pod imenom @budtenderjazzyy, je delila fotografije s svojega poročnega dne. 24-letnica je bila na svoj veliki dan vsa nasmejana, a ni opazila manjšega stilskega spodrsljaja.

Fotografije poročnega dne si je ogledalo več kot 5,2 milijona ljudi, na vseh pa je na njenem zapestju opazno nekaj, kar ni ustrezalo elegantnemu poročnemu videzu.

“Ko zapraviš na tisoče dolarjev za poročne fotografije in šele potem ugotoviš …” je zapisala v viralnem videu, v katerem je razkrila, da je pozabila na elastiko za lase, ki jo je imela na zapestju.

Video se začne s črno-belim portretom neveste, ki mu sledi serija osupljivih poročnih fotografij, prav na vsaki pa je opazna elastika na njenem zapestju.

Nevesta je v objavi bodočim nevestam ponudila nasvet. “To naj bo opomnik,” je povedala.

Kruta realnost, ko za profesionalne fotografije zapravimo veliko denarja in nato opazimo vsakdanji predmet, kot je elastika za lase, je sprožila več kot 1.700 zabavnih komentarjev. Nekateri uporabniki so pohvalili nevestino iskrenost ali predlagali rešitve za odpravo napake, drugi pa so delili svoje podobne zgodbe s poročnih dni.

“To bi se zagotovo zgodilo tudi meni”, “Povej fotografu, naj to popravi”, “Fotograf bi to moral opaziti”, “Ne skrbi, jaz sem pozabila sneti pametno uro” so le nekateri od številnih komentarjev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje