Lisa Bonet in Jason Momoa po 16 letih narazen, a “ljubezen živi naprej”

Magazin 13. Jan 202210:57
Jason Momoa, Lisa Bonet
Profimedia

Igralca Lisa Bonet in Jason Momoa sta se po 16 letih zveze - od tega sta zadnja štiri leta poročena - odločila za konec. "Ljubezen med nama se nadaljuje," sta sporočila.

42-letni zvezdnik Igre prestolov in 12 let starejša nekdanja zvezdnica Cosbyjevega šova sta razhod oznanila v skupni izjavi.

Na Instagramu sta zapisala: ”Vsi smo občutili pritisk in spremembe teh prelomnih časov … Dogaja se revolucija in naša družina ni nobena izjema … čuti in raste zaradi seizmičnih premikov, ki se dogajajo.”

Dodala sta, da se njuni zakonski poti ločujeta in da sta novico delila ne zato, ker bi mislila, da je vredna poročanja, ampak zato, da lahko nadaljujeta svoji življenji s častjo in iskrenostjo.

Par, ki se je poročil leta 2017, je pojasnil: “Ljubezen med nama se nadaljuje in razvija tako, kot si želi biti poznana in izživeta.”

Kot pravita, želita osvoboditi drug drugega, da bi lahko bila, kdor se učita postati. “Najina predanost temu svetemu življenju in najinim otrokom je neomajna,” sta dejala in zaključila z besedami: “Naj ljubezen prevlada.”

Dvojec se je spoznal v nekem džezovskem klubu leta 2005, Lisa je ob neki priložnosti povedala, da sta v hipu začutila medsebojno kemijo. Jason pa je v pogovorni oddaji Jamesa Cordena razkril, da je bil vanjo zagledan že od osmega leta.

Lisa Bonet ima iz zakona z rokerjem Lennyjem Kravitzem 33-letno hčer Zoe, tudi priznano igralko, z Jasonom pa sta se ji rodila še dva, hči in sin, zdaj najstnika.