Meryl Streep je mislila, da ji soigralec pravi koza

Magazin 18. Dec 202109:00 0 komentarjev
Meryl Streep
Profimedia

Meryl Streep je že leta živa igralska legenda Hollywooda, z njo pa si še po toliko času želijo sodelovati prav vsi. Po snemanju zadnje filmske uspešnice Don’t Look Up pa se ji je zgodila prav zanimiva prigoda.

Njen soigralec Jonah Hill je v pogovorni oddaji The Tonight Show voditelju Jimmyju Fallonu razkril, da je Meryl naravnost fantastična igralka in zelo “kul” oseba. Jonah je še razložil, da je v zadnjih nekaj tednih v vseh mogočih intervjujih na dolgo in široko razlagal, kako je Meryl G.O.A.T., kar ima v angleškem jeziku lahko dva pomena. Če je napisana kot klasična beseda, in ne kot kratica, se njen pomen skriva v živalskem svetu, pomeni namreč kozo. V bolj mladostniškem duhu družbenih omrežij in slenga pa pomeni “greatest of all time” ali v prevodu najboljša vseh časov. Jonah je torej kultni igralki pihal na dušo, vendar ga ona ni razumela čisto tako.

Hill je anekdoto povzel takole: “Meryl, ona je zame G.O.A.T. Največja vseh časov in to povem čisto vsem. Potem pa smo imeli tiskovno konferenco in Meryl reče pred vsemi: “Jonah je tako sproščen z mano, da mi že ves teden pravi, da sem koza!” In sem si sam pri sebi rekel: Kaj za vraga?”

Njegove besede so seveda nasmejale tako Fallona kot občinstvo, na pomoč pa je zmedenemu Hillu na tiskovni konferenci priskočila druga soigralka v filmu, Jennifer Lawrence, in Meryl razložila, kaj je v resnici mislil z uporabo te besede. Da se torej sploh ne nanaša nanjo kot na štirinožno žival, ampak jo je označil za najboljšo igralko vseh časov. Jonah je ob tem v The Tonight Show še pristavil, da Meryl sploh ni bila užaljena, ampak je mislila, da jo imenuje koza, ker jo ima rad. Kar zabavno, se strinjate?

Predfilm za film Don’t Look Up, v katerem nastopa G.O.A.T. Meryl Streep skupaj z Jonahom Hillom, Jennifer Lawrence in Leonardom di Capriem si lahko ogledate spodaj:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!