Mladoporočenca Primož in Lora Roglič uživata na medenih tednih v raju

Magazin 20. Okt 202111:06 1 komentar
Primož Roglič
Instagram Primož Roglič

Slovenski kolesarski junak Primož Roglič in njegova žena Lora sta po slavnostni poroki v Vili Vipolže v Goriških brdih, ki je bila zaprta za radovedne oči javnosti in medijev, hitro pripravila kovčke in odletela na medene tedne.

Po dolgi sezoni, ki je bila zahtevna ne le za enega od najboljših kolesarjev na svetu, ampak tudi za njegovo zvesto spremljevalko in navijačico Loro, sta si mladoporočenca omislila počitek v toplem raju pod palmami, a točna lokacija ni znana.

Lora je na Instagramu objavila le sliko palmovih listov in modrega neba, Primož pa je objavil kar sebe v kopalkah ter sinje modro morje in pripisal: “Relax.” Seveda so sledile čestitke z vsega sveta in želje, da se kolesar dobro spočije in si nabere novih moči za še večje uspehe.

Primož Roglič
Instagram Primož Roglič

Naj spomnimo, poroka se je zgodila v petek, 16. oktobra, v manjšem krogu svatov, v Vili Vipolže v Goriških brdih, kjer je letos potekala tudi trasa Gira D’Italia. Dogodka se je udeležil tudi Primožev nekdanji trener Zvone Pograjc, ki je bil ženinova poročna priča.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje