Moški z najboljšim modnim stilom na svetu je …

Magazin 25. Nov 202109:49 > 10:11
lil nas x
Profimedia

Moški z najbolj izrazito modno žilico je po mnenju revije GQ postal pevec Lil Nas X.

Revija GQ je tudi letos izdala seznam moških z najboljšim modnim stilom. Ti so se na elitni seznam uvrstili ne le zaradi izbora oblačil, temveč zaradi odnosa do mode in sporočil, ki jih s stajlingi izražajo.

Na prvem mestu je 22-letni Lil Nas X

Najbolj stilsko dodelan videz ima pevec hip hopa Lil Nas X, ki se je na seznam letos uvrstil prvič. 22-letnik je eden redkih umetnikov hip hopa, ki je javno priznal istospolno usmerjenost, poznamo pa ga po uspešnicah “Montero” in “Old Town Road”.

Zvezdnik se pri modnih odločitvah ne boji barv, ekstremnih krojev in nošenja oblačil, ki tradicionalno sodijo v žensko garderobo. Na prvo mesto izbora GQ mu je pomagal stajling z dogodka Met Gala. Tematiki se je prilagodil z zlatim, trodelnim videzom modne hiše Versace, najbolj pa je presenetil z zlatim oklepom, s katerim se uvršča med najbolje oblečene moške. Njegov odnos do mode je komentirala tudi Donatella Versace: “Resnično si upa in ne boji se obsojanja. Skozi modo resnično izraža sebe, in v današnji družbi je to izjemno težko.”

lil nas x
Profimedia

Harry Styles ostaja med najbolj modnimi zvezdniki

Lanskoletni zmagovalec izbora, pevec in igralec Harry Styles, tokrat zaseda peto mesto. GQ je nad njegovim osebnim slogom vedno znova presenečen: “Harry je neverjeten zabavljač, modni slog pa gradi v nekem svojem vesolju. Lepo je videti, kako posluša svoj navdih in se ne boji preseči modne meje.”

Pri vrhu najbolj modnih moških na svetu je tudi igralec Timothee Chalamet. 25-letni igralec je lani zasedal četrto mesto, na drugo pa ga je letos popeljal stajling s premiere filma Dune na Beneškem filmskem festivalu. Timothee slovi po sodelovanju z oblikovalcem Haiderjem Ackermannom, ki je odgovoren za igralčeve najbolj ikonične videze. Zmagovalno trojico zaključuje britanski pevec hip hopa Skepta, ki pri svojih modnih izbirah sprejema vedno bolj drzne odločitve.

moda
Profimedia

Visoko na lestvici sta tudi Daniel Craig in David Beckham

Lestvica GQ “Most Stylish Men of 2022” sega do 40. mesta. Na 23. mestu je nekdanji najlepši moški na svetu David Beckham. V njegovi družbi sta tudi Daniel Craig in Pierce Brosnan, ki navdušujeta s prefinjeno izbiro moških oblek. Zaradi modne drznosti in individualnosti sta na lestvici tudi Kanye West in Justin Bieber, opaziti pa je mogoče tudi korejske zvezdnike, ki slovijo po izjemnem in edinstvenem občutku za estetiko.