Shaquille O’Neal prihaja na Krk. Bo zabaval tudi Dončića?

Magazin 01. Jul 202214:08 > 14:40 0 komentarjev
Shaquille O Neal
Profimedia

Košarkarska legenda Shaquille O’Neal, ki je visok kar 216 centimetrov, bo 14. julija nastopil kot DJ Diesel v novem Diamond Clubu pri Malinski na Krku, ki je od otroških let tudi najbolj priljubljena počitniška destinacija tudi slovenskega zvezdnika Luke Dončića. 50-letnik vrti glasbo že vse od najstniških let, ko je prvič slišal skupino Public Enemy.

Eden največjih košarkarskih zvezdnikov O’Neal je strast do glasbe kazal že kot otrok in najstnik, ko pa je kot 14-letnik prvič v živo gledal skupino Public Enemy, ga – tako kot na NBA igrišču – ni bilo več moč zaustaviti za mešalno mizo. Od takrat je počel vse, da postane DJ – kosil je sosedovo trato, sprehajal pse in zbiral vse, kar je lahko prodal, dokler ni prihranil 200 dolarjev in si v zastavljalnici kupil prvi gramofon.

Številni ne vedo, da je Shaq vzporedno s športno kariero izdal več rap albumov, prvi z naslovom Shaq Diesel, ki je izšel leta 2003, pa je bil prodan v več kot milijon izvodih in je dosegel 25. mesto Billboardove lestvice.

Leta 2014 je simpatični velikan, ki je igral tudi v številnih filmih, obiskal festival Tomorrowland, enega največjih dogodkov elektronske glasbe na svetu, kot DJ Diesel pa je tam nastopil že leto pozneje, piše croatiaweek.com.

Njegova ljubezen do elektronske plesne glasbe se je od takrat le poglobila, nastopil je na mnogih zabavah in festivalih, pod skupnim imenom Shaq’s Fun House pa je glasbene dogodke organiziral tudi sam. Njegova glasba je kombinacija trapa, EDM-a in hip hopa, navdušuje pa oboževalce po vsem svetu.

Zdaj bo navduševal tudi na Krku, novi ”party” destinaciji na severnem Jadranu. Ambient Diamond Club v naravnem okolju s čudovitim pogledom na Kvarnerski zaliv bo popoln oder za slavnega gosta, ki bo brez dvoma imel tudi druge slavne povabljence. Na Krku počitnice radi preživljajo številni zdajšnji in nekdanji košarkarji, na primer Rašo Nesterović in Saša Dončič, pa seveda tudi največji slovenski športni zvezdnik Luka Dončić, ki je svojo Anamarijo Goltes spoznal prav v kampu na Krku.

Poleg Shaquilla O’Neala bodo to poletje v klubu Ambient Diamond Clubu nastopili še Roger Sanchez in Magdalena, Space Motion, Mahmut Orhan, Agents Of Time, Mark Knight in Korolova.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.