Nakupovanje zdrave hrane odslej enostavneje tudi v Sloveniji

Magazin 10. Jul 202215:45
tovarna zdrave hrane
Promocijsko gradivo

Zdrava prehrana že dolgo ni več samo trend, ampak je za številne način življenja, in čeprav se sliši sila enostavno, lahko že ob nakupovanju živil hitro ugotovimo, da ni tako. Pri izbiri moramo namreč biti resnično pozorni na to, od kod prihajajo in kakšne so sestavine, da je živilo res najboljše kakovosti. Nakupovanje si lahko olajšamo tako, da izberemo nišne trgovine z zdravo prehrano, med katerimi je Tovarna zdrave hrane, ki je pravkar dobila svoje mesto na spletu tudi v Sloveniji.

Ne samo raznolikost in uravnoteženost naše diete, zelo pomembno je, da so živila na našem jedilniku tem bolj naravna, brez škodljivih dodatkov, ojačevalcev okusa in podobno. Da bi izbrali čim bolj kakovostna živila, lahko pri nakupovanju v lokalni trgovini porabimo veliko časa, saj je na voljo širok nabor izdelkov, kateri vsebujejo različne sestavine, zato je branje etiket s sestavinami ključno za zdravo izbiro. Ta čas lahko precej zmanjšamo že s tem, da za nakup izberemo trgovine, ki so osredotočene na prodajo zdravih živil. Nova spletna trgovina Tovarna zdrave hrane je namenjena vsem, ki želijo vzdrževati zdrav način življenja in radi ustvarjajo pestre obroke. Zato je bil cilj spletne strani že takoj na začetku, da na tak način predstavijo tudi izdelke in odlikujejo celovito ponudbo. Ponujajo namreč širok izbor visokokakovostnih izdelkov, s katerimi poskušajo zadovoljiti ter prepričati tudi najbolj zahtevne stranke. Spletna stran med drugim ponuja brezglutenske proizvode, velik izbor za vegane, izdelke za ljudi z diabetesom (brez sladkorja), prehrano za športnike in hčerinsko znamko živil, ki so jo ustvarili med razvojem Tovarne, Nutrigold.

tovarna zdrave hrane
Promocijsko gradivo

Tisti, ki prisegate na zdravo in kakovostno hrano, boste navdušeni nad širokim naborom izdelkov, ki bodo kmalu postali nepogrešljivi pri pripravi vsakodnevnih obrokov. Poleg prehranskih izdelkov spletna stran Tovarna zdrave prehrane ponuja velik izbor pijač, prehranskih dopolnil in dodatkov ter vrsto koristnih nasvetov in receptov, ki jih z lahkoto osvojimo.

”Ponudbo spletnega nakupovanja smo razširili tudi v Slovenijo. Glede na veliko povpraševanje slovenskih oboževalcev Tovarne zdrave hrane, je bila ta poteza logična. Zelo smo veseli, da smo se odločili za ta korak in Tovarni zdrave hrane dali novo priložnost in s tem razširili glas tudi zunaj naših meja. Upamo, da nam pozitivni komentarji dajo še dodaten zagon, da z večjim navdušenjem gradimo najbolj priljubljeno blagovno znamko na našem območju in jo širimo naprej,” sta povedala ustanovitelja Tovarne zdrave hrane, Elvis Kajtazović in Dominik Milolož.

tovarna zdrave hrane
Profimedia      

”Ponudbo spletnega nakupovanja zdrave prehrane smo iz Hrvaške razširili tudi v Slovenijo – glede na veliko povpraševanje slovenskih kupcev po kakovostnih in zdravih izdelkih, je bila ta poteza logična,” sta povedala ustanovitelja Tovarne zdrave hrane, Elvis Kajtazović in Dominik Milolož. Spletno nakupovanje živil pa ima poleg enostavnejšega izbora in prihranka časa še eno zelo pozitivno lastnost – obvaruje vas pred tavanjem po trgovini, med katerim v nakupovalni voziček po nepotrebnem dodajamo živila, ki niso na našem nakupovalnem seznamu.

tovarna zdrave hrane
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.