Slovenija v družbi Havajev in Maldivov: “Želodci in denarnice vam bodo hvaležni”

Potovanja 19. Maj 202313:43 0 komentarjev
poljub, par, mesarski most, Ljubljana, slovenija, selfie
PROFIMEDIA

Ameriški portal je Slovenijo uvrstil med 50 najboljših destinacij za medene tedne, znašla se je v družbi tako imenitnih destinacij, kot so Havaji, Maldivi ali Grčija. Opisujejo jo kot majhno in dinamično državo.

“Če hrepenite po Evropi, vendar vam niso všeč tamkajšnje visoke cene, je Slovenija prava izbira za vas,” našo državo mladoporočencem priporoča ameriški portal TZR.

Omenja jo kot majhno in dinamično državo z zgodovinsko prestolnico, Julijskimi Alpami, vinsko regijo in čudovito alpsko dolino. Sicer se portal pri zemljepisu malce zmoti, saj mladoporočence iz Ljubljane na Bled pošilja proti jugu, namesto proti severozahodu, ampak verjeti upamo, da se bodo že znašli, ko bodo enkrat tukaj. Portal omenja še idilične gradove in “smaragdno modro rečno zabavo”, ki se jim ponuja v dolini Soče. Od kulinarične ponudbe dežele na sončni strani Alp portal izpostavlja Hišo Franko. Priporoča pa tudi raziskovanje vinorodne regije na meji z Italijo, kjer pridelujejo oranžna vina. “Želodci in denarnice vam bodo hvaležni, zahvaljujoč dostopnim cenam v državi,” vabilo sveže poročenim zaključuje portal TZR.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!