Prihaja petek, 13.: na katera znamenja bo najbolj vplival

Magazin 10. Okt 202310:39 0 komentarjev
petek 13, koledar
Foto: PROFIMEDIA

Poglejte, katero od znamenj naj ta petek pazi na osebno varnost, katero na denar ali besede in katero naj si uredi alarm, ki bo zvonil vsako uro – in zakaj.

Petek, 13., je dan, ki se ga mnogi bojijo, saj verjamejo, da negativno vpliva na njihova življenja.

Letošnje leto nam je postreglo z dvema, januarja in oktobra. Poglejte, katera znamenja morajo na zadnji petek, 13., v tem letu biti malce bolj pozorna in na kaj.

Bik

Ne bo preveč slabo, če bo bik ta petek malce popazil na svoje finance. Nenadzorovano odtekanje denarja je največja nevarnost, ki mu grozi.

To lahko zajema celo paleto dogodkov – od pretiranega zapravljanja, slabih investicij do vdora v bančni račun ali kraje denarnice. Morda bi bilo bolje, če bi si bik že dan pred tem točno določil manjšo vsoto, ki jo bo vzel s seboj, in se poskusil z njo prebiti čez dan. Posebej pozoren naj bo proti večeru.

Strelec

Na videz se zdi, kot da bo petek strelcu prinesel dobre stvari, saj se mu ta dan obetata povečano navdušenje in optimizem. Vendar pa ima to tudi drugo, ne tako pozitivno plat. Pretirana navdušenja pogosto povzročijo pomanjkanje objektivnosti, tudi občutka za varnost.

Strelec naj se ta petek izogiba vsemu, kar prinaša tveganje, posebej za njegovo fizično varnost. To sicer ne pomeni, da bo najbolje, če dan preživi v postelji, samo previden naj bo bolj kot po navadi – tudi prečkanje ceste in menjava žarnice sta zanj ta dan lahko nevarna.

Rak

V družino usmerjenemu raku petek, 13., lahko povzroči razpad harmonije, ki ga bo še dolgo čutiti. Povečana čustvena občutljivost, ki mu jo prinaša ta dan, lahko hitro preide v nekaj negativnega.

Mimogrede vržena opazka se lahko hitro sprevrže v divji prepir in loputanje z vrati. To pa ne velja samo za družino, pač pa za vsa okolja, v katerih se rak dobro počuti in jih jemlje za “svoja”. Kaj naj rak stori, da se temu izogne? Prešteje naj vsaj do pet, preden odpre usta.

Ribi

Tudi za ribo utegne biti, tako kot za strelce, petek dvoličen. Prinesel ji bo povečano ustvarjalnost in sanjarjenje. A pozor! Na drugi plati tega dne je napisano: “nezadovoljstvo”.

To lahko pomeni, da bo riba nezadovoljna s tem, kar bo ustvarila, ali pa bo zašla v pregloboko sanjarjenje in bo pozabila na svoje dolžnosti, zaradi česar bodo nezadovoljni drugi. Kako se temu izogniti? Kar zadeva kreativne ideje, naj si jih zapiše, skicira oziroma zabeleži in jih preuči kakšen drug dan, kar zadeva sanjarjenje pa … morda alarm na telefonu, ki se sproži vsako uro.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!