Primož Roglič naj bi ta sončni konec tedna skočil v zakon

Magazin 14. Okt 202111:06 > 11:13
Primož Roglič
Instagram Lora Klinc

Pred tedni je zaroko s svojo Urško objavil najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar, ta konec tedna pa naj bi v zakon s svojo dolgoletno ljubeznijo Loro skočil športni junak slovenskih src, dobitnik zlate olimpijske medalje in trikratni zmagovalec španske Vuelte Primož Roglič.

Zvezdniška poroka

Primož Roglič, ki so mu domačini v torek priredili sprejem za vse zmage pretekle sezone, in običajno zgovorna Lora vesele novice nista želela komentirati. Da bo poroka, je na sprejemu v Zagorju ob Savi namignil župan Matjaž Švagan, ena najbolj zvezdniških športnih porok tega leta naj bi se zgodila že ta sončni oktobrski konec tedna.

Primož Roglič
Instagram Lora Klinc

Športna ljubezen

Lora in Primož, ki sta tudi starša dveletnega vedno nasmejanega Leva, sta skupaj že dolgo, njuna ljubezenska zgodba pa je seveda zelo povezana s športom. Tudi 31-letna Lora je bila prej odlična športnica, tako kot mama je igrala odbojko, oče pa je bil odličen smučarski tekač in biatlonec. In ker je bil Primož prej zelo perspektiven smučarski skakalec, sta se mlada športnika zaljubila nekje med skakalnicami in snežnimi tekaškimi stezami, ki jih ima Lora prav tako zelo rada.

Lora je lani pred Dirko po Franciji izdala tudi knjižni prvenec Kilometer nič, v katerem je poskušala bralcem približati kolesarstvo, odstrla pa je tudi nekaj tančic iz bolj intimnega življenja šampionskega kolesarja, ki že nekaj let uspešno vrti pedala za nizozemsko ekipo Jumbo-Visma.

Kje bo poroka?

Kje bo poroka, nam ni uspelo izvedeti, lahko pa pričakujemo, da si bolj zadržani Primož ne želi velikega slavja na očeh slovenske javnosti. Morda pa jo skupaj s svati popihata kar v Monte Carlo, kjer največ časa preživi tudi mladi Pogačar. Primož in Lora imata tudi stanovanje v Gameljnah pod Rašico, a največ časa družina zaradi Rogličevih dirk po vsem svetu preživi v avtodomih.

Komentari

Vaš komentar