Radostna Michelle Williams: Še tretjič bo mama

Magazin 11. Maj 202208:14 > 09:56 0 komentarjev
Michelle Williams, Thomas Kail
Profimedia

Igralka Michelle Williams s partnerjem Thomasom Kailom pričakuje drugega skupnega otroka, ki se bo pridružil njunemu kmalu dveletnemu sinu Hartu in njeni najstniški hčeri Matildi.

Zvezdnica Simpatij je za revijo Variety povedala, da jo vnovična nosečnost navdaja z radostjo, saj se z minevanjem let sprašuješ, kaj ti bodo še prinesla. “Razburljivo je odkriti, da je nekaj, kar si želiš spet in spet, mogoče doživeti še enkrat. Da se mene in moje družine drži sreča.”

41-letna nominiranka za oskarja in tri leta starejši režiser sta leta 2020 dobila sina, njunega prvega skupnega otroka, Michelle pa ima 16-letno hčer Matildo iz razmerja z že več kot 15 let pokojnim Heathom Ledgerjem.

V omenjenem še svežem pogovoru je Williams spregovorila tudi o rojstvu sina v času zaprtja družbe zaradi koronavirusa: “To je bil nekakšen opomnik, da gre življenje naprej. Svet, v katerega se je rodil, ni svet, kot smo ga poznali prej, a dojenčku je za to vseeno. Ima le izkušnjo radosti odkrivanja in sreče ljubečega doma.”

Michelle Williams, Thomas Kail
Profimedia

Michelle Williams in Thomas Kail, ki sta se spoznala na snemanju serije Fosse/Verdon, sta se zaročila konec leta 2019, kmalu po tem sta oznanila, da pričakujeta naraščaj.

Pred tem je bila Michelle na kratko poročena z glasbenikom Philom Elverumom, s katerim sta se v začetku leta 2019 razšla v prijateljskem duhu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!