Rita Ora za milanski teden mode prihranila daleč najlepši plašč

Magazin 28. Feb 202209:30 0 komentarjev
Rita Ora
Profimedia

Slavna pevka Rita Ora ni želela zamuditi milanskega tedna mode in je v Milanu pokazala zares čudovit plašč.

Slavna pevka Rita Ora je znana po raznovrstnem modnem okusu, ki ga modni kritiki od časa so časa tudi precej strogo ocenijo, a na milanskem tednu mode ni naredila niti ene napake.

V Milano je prišla zares dobro pripravljena in s seboj je prinesla tudi prelep bel plašč, ki bi si ga marsikatera v hipu želela imeti v svoji garderobni omari in se z njim družiti v hladnih zimskih dneh. Seveda je zaradi barve z njim treba zelo skrbno ravnati, a Rita je bila v njem videti zelo suverena.

Zvezdnica ne skriva, da obožuje prestižne modne kose, tokrat pa je izbrala modno hišo Fendi, kjer je našla zares čudovit bel plašč, ki je obračal številne glave.

Od glave do peta se je odela v belo, svoj pogled pa je skrivala za velikimi temnimi očali, ki so ji še kako prav prišla v sončnem Milanu.

Pevka se običajno po Los Angelesu sprehaja v športnih modnih kombinacijah, paparaci pa jo velikokrat ujamejo na poti v telovadnico. Znana je po železni disciplini, saj skoraj nikoli ne izpušča treningov.

No, verjetno bo pri naših južnih sosedih naredila kak ”prekršek” in morda na svoj krožnik uvrstila tudi kaj takega, česar sicer ne bi, a seveda od časa do časa mora priti tudi tak dan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!