Tedenski horoskop (od 23. 1. do 29. 1. 2022): izzivi so na poti

Magazin 21. Jan 202216:56
Mesečni horoskop
Profimedia

Teden, ki je pred nami, bo prinesel zanimivo dogajanje za številne horoskopske znake. Boste vsemu kos? Preverite tedenski horoskop.

Oven

Retrogradni planeti bodo povzročili zmedo v vaših mislih in načrtih, zato boste precej spremenljivega počutja. Nečesa ne razumete, zato je najbolje, da pustite času čas in poiščete informacije, ki jih potrebujete. Pogledi, namigi in domneve tokrat ne bodo dovolj. V ljubezni potrebujete več, zato se izogibajte osebam, ki niso pripravljene na odkrit pogovor. Boljše počutje vam prinašajo proti koncu tedna, ko boste bolj sproščeni za prijetne dejavnosti, vam kaže tedenski horoskop.

Bik

Namesto da se venomer vrtite v začaranem krogu, je sedaj čas, da z ugodnim vplivom Sonca v vodnarju spremenite taktiko. Nedvoumno povejte, kaj vas moti. Spremembe se vam sprva ne bodo zdele smiselne. Šele čas pa bo pokazal, zakaj je bilo vse skupaj potrebno. Poskusite na področju kariere pridobiti nekaj zaupanja, strinjanje o tem, da se ne strinjate, pa bo prava izbira, da se izognete nepotrebnim očitkom. Proti koncu tedna bo samozavest vse močnejša.

Dvojčka

Premislite, kako bi se izognili težkim vprašanjem, ki se vam približujejo. Posebno vztrajen bo nekdo od starejših, ki mu tokrat morate dati vedeti, da ne nameravate popustiti. Misli vam bodo o uhajale v daljavo, poleg vsega se vam bo tudi v ljubezni nekaj premaknilo na bolje in ne bi bilo slabo, da se čustveno bolj odprete in izrazite. Na področju družinskih napetosti pustite času čas, to je pregovor, ki se ga boste trdno oklepali, vam napoveduje tedenski horoskop.

Rak

Zadovoljstvo in srečo, ki jo prebuja vpliv Sonca v vodnarju, bodo čutili vsi, ki vas obkrožajo. Zaustavljali se boste le ob vprašanjih in dvomih, ki so povezana z osebnim življenjem. V četrtek se boste resnično prebudili in se zagnali v opravila, ki prinašajo dolgoročno dobre rezultate. Bistveno bo, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. V nedeljo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Venero, bo nekdo potreboval nasvet in iskren pogovor z vami.

Lev

Začeli se boste zavedati, da drugih ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo, če jih boste poskušali razumeti in sprejeti. Sprašujte, raziskujte misli in občutke in uspelo vam bo doseči ravnovesje, po katerem hrepenite. Nikar pa ne bodite nestrpni in neučakani. Nekdo drug bo proti koncu tedna z vztrajnostjo premagal vaš šarm in vas za trenutek postavil v kočljiv položaj, vendar ne obupajte prehitro.

Devica

Zaželeli si boste, da bi prehiteli dogajanje, tudi na splošno boste v prvih dneh tedna bolj impulzivni in prepirljivi. Poleg delovnih nalog in financ bo napeto tudi v ljubezni, kjer se boste znašli v konfliktih, ki bodo nastali iz malenkosti, vam napoveduje tedenski horoskop. V tem trenutku se vam bo vse, karkoli boste pomislili, zdelo nemogoče, zato počakajte še kakšen dan. Konec tedna nikakor ne boste vedeli, komu lahko zaupate in kdo ni iskren do vas. Najbolje bi bilo, da se spontano prepustite toku dogajanja.

Tedenski horoskop še za drugo polovico znakov

Tehtnica

Svoje zahteve postavite bolj odločno in na kariernem področju ne komplicirajte po nepotrebnem. Sodelovanje z drugimi vam bo v veselje in sprostitev, še posebej v torek, ko bo zaradi vpliva zadnjega krajca skoraj vse na svojem mestu. Če boste proti koncu tedna, ko se boste sposobni poglobiti vase, raziskali svoja čustva, boste ugotovili marsikaj zanimivega. Energije bodo v nedeljo na vas delovale izrazito pozitivno, zato se vam obeta obilo zanimivih dogodkov.

Škorpijon

Imejte več poguma, saj boste uspešni le, če boste odločni ter pripravljeni na korenite spremembe. Ničesar ne boste dosegli po naključju, zato krepko razmislite, preden se umaknete ali ignorirate kakšno situacijo. Poslovne in finančne zadeve bodo v ospredju. Prihaja čas, da zahtevate tisto, kar vam pripada na osebnem področju. Morda je edina pot, da začnete znova, ne glede na to, kar ste do zdaj dosegli. Pazite na zdravje, bodite bolj dosledni in poskrbite za dovolj gibanja.

Strelec

Ljubezensko življenje se bo kljub retrogradni Veneri v kozorogu končno obrnilo v pravo smer. Skrivnost bo v tem, da se vam vrača vse pozitivno, kar ste naredili v preteklosti. Poudarjen smisel za drobne pozornosti vas bo v očeh drugih nagradil s spoštovanjem. Konec tedna boste z lahkoto vplivali na druge. Prijatelju boste pomagali najti način, da se bo spopadel s svojo težavo in jo končno začel reševati. Vse nakopičene misli se bodo usmerile v nerešene situacije.

Kozorog

Zaradi slabe volje boste v prvih dneh tedna neprizanesljivi do sebe in okolice. Odgovore na svoja vprašanja boste iskali na spletu, pazite, da vas določena informacija naivno ne zavede s svojo vsebino. Bodite malo bolj selektivni, saj boste sicer ranili nekoga, ki vam je zelo blizu. Privlačile vas bodo predvsem osebe, v katerih boste našli prijetnega sogovornika. Konec tedna boste polni idej, ki bi jih moral slišati ves svet, vendar jih ne boste znali izraziti na pravi način.

Vodnar

Nove navdihe in zanimanja boste našli v prvih dneh tedna na vsakem koraku. Tisti, ki vam bodo sledili, vam bodo veliko pomenili. V ljubezni boste mirni in prilagodljivi. Razmišljata podobno, imata veliko skupnih točk, pa tudi strast bo velika. Delo z ljudmi vam bo šlo veliko bolje od rok, sporazumevanje s sodelavci pa bo mirno in prijetno. Na vsakem koraku boste vljudni, zato se ne boste zapletli v konflikte. Morda občutek nezaupanja izvira iz tega, da si ne priznate pravih čustev.

Ribi

Nesmiselno bi bilo, da pričakujete presenečenje, lažje bi bilo, da pomembno zadevo nekdo drug opravi namesto vas. Ne bodite preveč nestrpni glede odgovorov. Prav nič vam ne bo ustrezal občutek, da se nekdo obira. Če ne najdete skupnega jezika, se raje umaknite. V službi se obrnite k tistemu, kar obvladate. Zdelo se vam bo, da skozi številne poslovne ovinke vozite z eno nogo na plinu in z drugo na zavori. V soboto in nedeljo bo lažje. Doma se izrazite skozi ideje, ki jih imate, in opozorite na svojo kreativnost, vam kaže tedenski horoskop.

Preberite tudi mesečni horoskop za januar

Pripravil: Horoskop.si