Mesečni horoskop za januar 2022: Prvi mesec obeta veliko!

Magazin 30. Dec. 202106:24
Delite:

Mesečni horoskop: prvi mesec v letu prinaša zanimivo dogajanje, preverite, kaj zvezde pravijo za vaš znak.

Oven

Nekdo prijeten vas bo v začetku januarja močno navdušil in počasi prodrl v vaše srce, kaže mesečni horoskop. Medsebojni odnosi bodo manj stresni, bolj topli in obarvani s sočutjem, kar vas vodi k notranji umirjenosti. Delovali boste bolj premišljeno, vendar kljub temu učinkovito, zato se ne bojte, da bi vam spodletelo. Notranji občutek, ki ga imate, vas vodi k pravim odločitvam. Pomembno bo, da zaupate vase ter da ne odklanjate možnosti za manjše zaslužke, ki vas lahko dolgoročno, sicer počasi, popeljejo v stabilno stanje. Če imate brate ali sestre, se lahko v odnosih proti koncu januarja, ko bo na vas vplivalo Sonce v znamenju vodnarja pojavi nekaj težav. Precenite, ali resnično potrebujejo vašo pomoč.

Bik

Utrujeni ste od stvari, ki se ves čas ponavljajo in nimajo pravega epiloga. Želeli boste poskusiti nekaj novega, neznanega. Če delate z ljudmi, jih boste sposobni motivirati in voditi s svojimi uspešnimi prijemi. Dotaknili se boste tudi medsebojnih odnosov, ki vas bremenijo že nekaj časa. Uspeh bo v sredini meseca povezan le z vašo neverjetno vztrajnostjo, tokrat druge pomoči ne boste potrebovali. Čeprav se nekatere zadeve ne bodo rešile tako, kot si želite vas to ne bo spravilo iz tempa. Pomembno je, da vas manjši zastoji ne obremenijo. Na področju ljubezni boste umirjeno nadaljevali svojo zgodbo.

Dvojčka

Pred vami so v začetku januarja bolj mrki dnevi, ko ne boste preveč komunikativni, saj boste obremenjeni sami s seboj, ter s svojimi težavami. Mesečni horoskop pravi, da se sprostite in ne bežite pred problemi, ki bi jih lahko z nekaj vztrajnosti rešili. V sredino meseca se boste podali z željo po ljubezenskih dogodivščinah. Z ljubljeno osebo hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite nesramni, ko se bo potrebno prilagoditi. Glede finančnih zadev bodite predvsem v zadnjem delu januarja, ko vas bo mikalo zapravljanje malce bolj previdni. V zadnjih dneh januarja pazite, kako se boste izražali na določenih področjih, še posebej v situacijah, ko boste pod drobnogledom.

Rak

V januar boste stopili nemirni in občutljivi, zato si vzemite čas, da prisluhnete sebi in določene zaplete in lekcije poskušate razumeti. Šele potem boste lahko notranje napredovali in se stabilizirali. Na področju financ boste bolj pretočni, zato si lahko ustvarite dober plan za prihodnost. Ne boste dovolj potrpežljivi, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, zato bi lahko storili nekaj nepremišljenega. V kolikor bo vsak korak premišljen si lahko obetate celo priložnosti za dolgoročen zaslužek. Prijateljski odnosi bodo najbolj pozitivno obarvani v zadnjih dneh januarja, ko prihaja več sproščenosti ter želje po argumentiranju.

Lev

Na področju kariere zaradi ugodnega vpliva Sonca v kozorogu v začetku januarja ne boste imeli večjih težav. Vztrajni in dobro organizirani boste lovili priložnosti, uporabili boste tudi svoj simpatičen ter uglajen pristop. Finančne želje bodo tokrat izpeljane brez težav, obeta se vam tudi napredovanje, brez da bi se pretirano izpostavljali. Izboljšali boste svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu. Morda se boste proti koncu januarja znašli v konfliktih, da boste dosegli to, kar si boste zastavili, vendar zaradi tega nikar ne odnehajte. Ukvarjali se boste tudi z vprašanjem, kaj je tisto, kar si želite početi, pravi mesečni horoskop.

Devica

Nekaj nesporazumov lahko pričakujete v začetku januarja, saj nihče ne bo sledil vašim zamislim. Pomembno je, da vse kar vas vznemirja in utruja premagate. Nikar se ne podajajte v pretirano zaskrbljenost, saj boste tekom meseca našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete. Kjer je volja, je odprta pot, zapomnite si to. Pazite v zadnjih dneh januarja s tistimi, ki jim ne morete zaupati, saj lahko nekdo izkoristi vašo situacijo v svoj prid. Berite med vrsticami, analizirajte kot je v vaši navadi, predvsem pa ne nasedajte na sladke obljube, ki se ne bodo uresničile.

Tehtnica

Pazite v začetku januarja na nepredvidljive reakcije, s katerimi bi si lahko naredili več škode kot koristi. Bodite pripravljeni vložiti več truda v svoje načrte, da bo zaključek boljši. Najprej razčistite zadeve v svojem ljubezenskem razmerju, ki niso najbolj jasne, saj vas vse to drži nazaj. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili in povedali svoje, toda vseeno poskusite še nekoliko počakati. Polepšajte proti koncu januarja, ko vas bo Sonce v vodnarju popeljalo v željo po spremembah svoj dom, pojdite s prijatelji na kavo in se nahranite z energijo, ki bo še posebej pozitivna proti koncu tedna.

Škorpijon

V začetku januarja se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe, saj bi lahko spregledali pomembna dejstva, svetuje mesečni horoskop. Občutek, ki ga imate v sebi vas ne vara, zato mu skušajte slediti. V zadnjem delu januarja se boste bolj posvečali področju odnosov in čustev. Želeli boste izboljšati odnos, ga poglobiti in doseči stanje skladnosti. Samski se boste več kot običajno sprehajali po spletnih klepetalnicah, vendar resne veze tokrat ne boste našli. Najprej bi bilo potrebno razčistiti z vsemi dvomi ter pozabiti na stvari, ki sodijo v preteklost in vas v notranjosti po tihem le obremenjujejo.

Strelec

V prvih dneh januarja vam bo vse nekako težje, čutili boste nejasno praznino. V medsebojnih odnosih nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne situacije, marsikdo bo deloval zelo nepredvidljivo. Ljubezenske zadeve bodo sredi januarja, ko boste znali izkoristiti vpliv Venere vznemirljive. Raziskujte, sprostite se ob glasbi in poiščite tisti prijeten trenutek, po katerem že nekaj časa hrepenite. Pomembno konec meseca bo, da zaupate vase, ter da ne odklanjate priložnosti, ki bodo na prvi tren majhne, vendar vas lahko dolgoročno popeljejo v večje zaslužke.

Kozorog

V začetku januarja se boste ukvarjali predvsem z intelektualni interesi ter željo po napredku. Lahko ste zadovoljni, saj bo zaradi Sonca v vašem znamenju vaša pot zanesljiva in mirna. Sigurni boste vase, zato sledite svojemu občutku, tudi pri težjih nalogah, ki zahtevajo več prilagajanja. Vse se vam bo zdelo bo lažje, če boste tudi konec januarja, ko bodo ves čas nekaj zahtevali od vas ostali sproščeni. Prihaja nepredvidljiva priložnost, da popravite nerešeno ter zamujeno in se osredotočite na obveznosti, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju.

Vodnar

Usmerite se le na tisto, kar resnično dobro poznate, saj vam bodo planeti v prvi polovici januarja ves čas nagajali. Želeli si boste, da bi lahko tvegali, vendar tokrat ne boste tako zelo zaletavi. Ljubezenske zvezde bodo najbolj prijazne v sredini meseca, ko se vam bo pojavila prijetna priložnost, vezanim da nadgradite odnos, samskim pa da spoznate nekoga zelo prijetnega. Vsaki zadevi se boste na področju kariere proti koncu januarja, ko bo Sonce v vašem znamenju posvečali izredno natančno. Dnevi bodo prav tako namenjeni razčiščevanju določenih odnosov, ki vas bremenijo.

Ribi

Določen dogodek bo v začetku januarja povzročil velik preobrat na finančnem področju. Nadzirali in analizirali boste svoje finance, kar vam prinaša še več napetosti in strahu pred neuspehom. Usmerite se raje v bolj spontano delovanje, le tako si lahko obetate tudi nekaj sreče. Pri delu boste stavili na natančnost, težje pa se boste prilagajali sodelavcem, ki mislijo, da vedo vse. Področje ljubezni bo najbolj izpostavljeno v zadnjih dneh meseca, ko se boste znali bolj direktno izražati. Težava pa bo, da nasprotna stran tega ne bo sprejela na ustrezen način. Ostanite zvesti predvsem sebi!

Preverite tudi, kaj vam kaže letni horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Komentari

Vaš komentar