Stranišče, ki je razburilo Balkan

Magazin 12. Okt 202213:36 1 komentar
vrata
pile_istoka/TWITTER

Vrtoglave cene nepremičnin niso le slovenski pojav, s podobnimi težavami se spopadajo tudi v Srbiji. Oddaja se vse, kar se lahko, in tako ne manjka oglasov, ki so – milo rečeno – nenavadni. Zadnji tak je poskrbel za razburjenje zaradi posebnega stranišča.

Težko si je predstavljati, kaj vse se v srbski prestolnici oddaja za veliko denarja, eden od oglasov pa je po poročanju Nova.rs pokazal, kako brez sramu so nekateri. “Kolega išče stanovanje za najem in je pravkar našel ta biser na Obilićevem vencu za pičlih 500 evrov na mesec s stroški,” piše Twitterjev uporabnik v svoji objavi nad fotografijami stanovanja za najem.

Na fotografijah lahko vidimo precej staro stanovanje s starim pohištvom. Na primer, stoli v jedilnici niso enaki, tudi kuhinjske omarice so različne. V dnevni sobi sta dve postelji – zakonska in enojna, stanovanje ima na splošno nenavaden razpored in pohištvo.

Najbolj pa v oči bode stranišče – vrata so prerezana tako, da ob odprtju delno prekrijejo straniščno školjko. 

Tvit je kmalu postal viralen in komentarjev ni manjkalo:

“Vsaj nihče ne more v stranišče, ko si ti v njem.”

“Kaj pa prha?”

“Za to ceno ga nikoli ne bodo oddali.”

“Te robčke na mizi bodo pustili najemniku ali bodo tudi njih zaračunali?”

“V tej državi je nenapisano pravilo, da najemodajalci oddajajo stanovanja, v katerih so pohištvo in aparati odpadki iz lastnih stanovanj. Bog ne daj, da bi kdo kupil nove reči za stanovanje, ki ga oddajajo. Pogodb s podnajemniki seveda tudi ni.”

“Ne morem verjeti, kakšna so straniščna vrata.”

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje