Zaljubljeni Channing Tatum s pomočjo boljše polovice do stilske preobrazbe

Magazin 20. Feb 202213:30 0 komentarjev
Channing Tatum
Profimedia

Igralec Channing Tatum je znan po precej preprostem stilu, ki vključuje usnjene škornje, kavbojke in T-majice. S pomočjo sveže ljubezni, glasbenice in igralke Zoe Kravitz ter soigralca Jonaha Hilla pa se je zdaj odločil za temeljito stilsko preobrazbo.

Igralec Channing Tatum je v nedavnem intervjuju za revijo V Man priznal, da sam nikoli ni posvečal veliko pozornosti modi, po zaslugi nove ljubezni pa se je bolj poglobil v svojo garderobo.

”Tole je bilo pravo potovanje,” je o svoji novoodkriti ljubezni do mode povedal Tatum in nadaljeval, da je nekoč nosil predvsem bele T-majice, zdaj pa vse pogosteje obleče tudi moške obleke: ”Za nekaj časa sem igranje postavil na stranski tir, spremenil življenje. Poglobil sem se v to, kdo v resnici sem. Podal sem se na zanimivo potovanje, poskusil vse od Balenciage do ”vsega tega sranja”. In nisem se počutil kot jaz.” Tako se je odločil za novega stilista, namesto Maeve Reilly je izbral Andrewa Mukamala, ki je prav tako stilist Kravitzove.

moda
Profimedia

”Nekateri prijatelji so bili prepričani, da bo moral nositi tisto, kar pač nosim. Da bi moral ohraniti svoj slog. Pomagali so mi s številnimi stilističnimi nasveti, a zdaj res uživam v iskanju svojega sloga,” je pojasnil Tatum, ki se je pri tem zanesel tudi na soigralca Jonaha Hilla. Ta mu je svetoval, naj se znebi škornjev, češ da ga s tem preveč spominja na glasbeni band Mumford and  Sons. Po drugi strani mu je Kravitzova svetovala, naj se znebi crocsov, zaradi česar se je znašel v dilemi, kaj sploh obuti. Za nasvet je povprašal celo Jasona Momoo, a je njegov slog z rožnato-belo jopico kmalu opustil.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!