Zaprosil jo je s čudovitim prstanom: po poroki izvedela resnico

Magazin 15. Maj 202405:11 9 komentarjev
zaročni prstan
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Iskanje popolnega zaročnega prstana je lahko težavno, uporabnica TikToka je bila šokirana, ko je ugotovila, kakšna zgodba se skriva za njenim prstanom.

Zaroka je eno najbolj vznemirljivih obdobij v življenju, uporabnica TikToka je bila šokirana, ko je ugotovila, da ima njen zaročni prstan precej bizarno preteklost, piše britanski Mirror.

Blake, ki na TikToku objavlja pod imenom @mrsbelleblake, je bila v sedmih nebesih, ko ji je njen partner podaril čudovit prstan z 1-karatnim belim smaragdnim diamantom in 1-karatnim rumenim hruškastim diamantom. A resnica o prstanu se je razkrila šele, ko sta izrekla usodni ‘da’.

Na TikToku je iskala nasvet, potem ko je odkrila, da jo je mož neprijetno presenetil z informacijo o prstanu in razkril, da je bil njen zaročni prstan nekoč last njegovega bivšega dekleta. A to še ni bilo vse. Prav ta zaročni prstan si je njegova bivša izbrala sama in je bil izdelan po njenih željah.

Blake je iskreno izrazila svoja čustva: “Tudi sama sem imela izbran en prstan, on pa je rekel, da je predrag. Naj ga prosim, da mi ga vseeno kupi?” je vprašala svoje sledilce.

Uporabniki so v komentarjih hitro delili svoje mnenje, mnogi so bili šokirani, ker je mož prstan obdržal. “Dejstvo je, da je prstan izdelan po željah nekdanjega dekleta, tisti, ki si si ga želela, pa je bil predrag. Ne morem verjeti, da je sploh omenil svojo bivšo. To bo moral popraviti. Žal mi je, da te je tako prizadel,” je zapisal eden od uporabnikov.

Spet drugi so ji svetovali, naj zapusti moža, saj je bil to le pokazatelj, kako bo videti njuno zakonsko življenje. “To je opozorilni znak. Morala bi dobiti nov prstan. Zaročni prstani pripovedujejo zgodbe,” je zapisal eden od uporabnikov, na kar mu je Blake odgovorila, da si bo izborila nov prstan, ki bo pripovedoval njuno lastno zgodbo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje